View Single Post
Vechi 09.08.2016, 19:39:53
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Surioară nu băga în seamă, așa se mai întâmplă pe unele topicuri... Așa-i pe forum... când n-ai ce face, îți ucizi timpul mântuirii pe aici... e un rău mai mic, decât dacă mergi la discoteci de exemplu...

Aici pe topicul ăsta, de exemplu, userul "vsovivi" a dat foc la casă, iar ceilalți s-au adunat în jurul focului, unul c-o bere, altul c-o găleată de apă, altul c-o sarcină de lemne în spate, pentru foc... Cu ce poate fiecare...

Iartă-mă și iartă-ne.
Dragă Igor-Emilian, userul vsovivi e bannat demult... așa că nu e pe forum, ar intra el sărmanul să pună trinitrotoluen dar nu poate. Ar pune dar nu în discuții cum insinuezi tu ca să-l scoți vinovat mereu din pricina semnăturii mele ci ar pune el dinamită la zidul absurd pe care îl ridicați voi ca să vă separați de Hristos ca să formați o inchiziție ''ortodoxă'' exclusivistă.

Dar inchiziția măcar se străduia să spună adevărul și să facă dreptate... voi însă din interes străin de Dumnezeu (necredința aia oarbă care crede că vede și de aia se laudă și batjocurește) sunteți în stare să mințiți și să dezinformați cît mai mult... crezînd voi că slujiți cauza cea bună... a ortodoxismului ultra ortodox. Defap voi alunecați mai rău ca sectanții și ca ereticii de care vreți să ne feriți fiindcă nici pînă azi nu ați priceput ce este eresul, secta, înșelarea demonică... dar ridicați nonstop cu ele, ca să vă lăudați voi, furtuni și uragane într-o halbă de bere plină cu nisip.

Deci vsovivi nu-ți poate răspunde la calomnie așa că m-am încumetat să-ți răspund eu în locul lui.

Deci te rog să nu te superi ci te rog să mă ierți... iar și iar... deși știu că nu prea poți din pricina necredinței.
Reply With Quote