Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik
Ce vreau să aud (să citesc) în mod expres și concret, de la frăția ta, este dacă ești de acord sau nu ești de acord cu existența acelui studiu, cu corectitudinea desfășurării și cu ce verdictele sau "diagnosticurile date".
|
Tinere, eu sunt de acord cu existenta! Parol. Sa fie, bro, sa fie! Ce, ma vezi pa mine, om batran care m-am bucurat atat amar de ani de existenta, sa nu fiu de acord cu existenta?!
Zau asa, oi fi eu pacatos nevrednic, dar cu existenta sa stii ca, totusi, sunt de acord. Foarte de acord!
Chiar ma gandeam azi sa fondez un Partid al existentei. Ce zici, te bagi?
Cat despre corectitudine, verdicte sau diagnostice - h'abar nu am daca au fost niste oameni care au facut ce zici tu, nu am nici o cadere sa le supervizez eventualele studii, n-am citit nimic concret despre povestea pe care ne-ai zvarlit-o etc. etc.
Nu mai face valuri cu prostioare inventate de tine, Igor taica. Nu te crede nimeni, e limpede ca bati campii.
Si daca tii mortis sa afli opinia mea despre eventualii psihologi care L-ar diagnostica pe Hristos, ei bine, opinia mea este asta: .........:))) Sau, daca vrei, chiar si asta: ......

(((