Citat:
În prealabil postat de nacu simona
|
Dragă Simona, nu mă mai fă mincinos, nu pricepi că nu te mint? Tu ești mincinoasa (mă iartă)... căci susții că am zis de sfinți cînd eu am zis de prietenii tăi!.. ''marii'' teologi. Dacă știi citi ce scriu bine, dacă nu nu. De ei am zis!
Acuma văd că persiști în acuzații ca să zici că am mințit eu și că l-am făcut mincinos pe Grigorie de Nisa?
Nu mi-ai dat citatul ci zici tu ca să te cred eu pe tine. Dă-mi citatul să văd ce spune sfîntul în cartea lui. Eu n-am citit-o.
Dacă spui că a scris un sfînt, Grigorie de Nissa, că acela era un duh supus vrăjitoarei respective, ei bine atunci afirm că nu era ''supus'' vrăjitoarei ci satanei cu care ea făcea vrăji dar cu toate astea acela care a vorbit cu regele Saul era defapt duhul dreptului Samuel ajuns în Șeol peste care domnea tiranic satana în iad căci pînă la Hristos iadul și moartea nu au fost sparte așa că toți se duceau în iad ajungînd supuși satanei.
Ai priceput? Deci nu era un duh mincinos cel cu care a vorbit regele Saul ci era chiar vedenia și duhul dreptului Samuel. Cu duhul mincinos și unealtă a satanei făcea vrăji în ascuns femeia aceea din Endor.
Deci te rog înțelege, nu am contrazis sfinții ci pe prietenii tăi ''marii'' teologi absurzi care au pus de o inchiziție ''ortodoxă'' așa ca tine lansînd bîrfe și denigrări la adresa sfinților și mucenicilor gen A.B.
Deci nu mai încerca să le întorci ca la Ploiești făcîndu-mă mincinos mereu.
Oare tu nu te-ai supăra dacă te-aș face mereu mincinoasă și vicleană și alea alea, adică sectantă, eretică, răstălmăcitoare de scripturi... Te-ai supăra cum să nu te superi... deci te rog respectă dialogul și nu mai fă atacuri la persoană. ok?