View Single Post
Vechi 10.08.2016, 18:09:34
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Nici o sansa. E mai bine sa-l ignori pentru ca nu ai cum sa o scoti la capat cu el.
Domnule, aici nu e vorba de a o scoate la capăt ci de a respecta Dreptatea și Adevărul... voi însă nu vreți să vedeți că am dreptate în ceea ce scriu despre Saul și duhul lui Samuel.

Îmi arăți te rog și mie cartea aia din care ai postat un text scanat în care scrii tu că ar aparține sf. Grigorie de Nyssa? Nu pot să cred că la 300e.n. și ceva cineva ar putea avea așa un limbaj modern și explicaționist. Te rog dă-mi linkul cu cartea ca să văd eu că e un text original al sfîntului și nu o deiversiune.

Pînă atunci musai cred că intepretarea mea e mai dreaptă. După ce citesc ce a zis el, dacă e textul unui sfînt, apoi o să cercetez cu discernămînt cine are dreptate... rugînd pe Dumnezeu să mă lumineze.
Citat:
În mintea stramba si lucrul drept se stramba. Ti-a zis femeia ca asa talcuieste Sf Grigorie, ti-am aratat si eu pasajul dar tu si acolo citesti ca ar fi Samuel. Deci unde Sf. Grigorie zice ca e exclus sa fi fost Samuel, tu citesti ca a fost Samuel.
''În mintea stramba si lucrul drept se stramba.'' Asta a zis sf. prooroc. AB și nu tu... sfînt pe care unii îl denigrează propagînd bîrfe și prejudecăți rele la adresa sa.

Nu sf. Grigorie de Nyssa ce a trăit prin 300e.n. tălmăcește așa cum crezi tu ci ceva călugăr sau ''teolog'' catolic ce vorbește de spirite sau un călugăr sau ''teolog'' ortodox cu limbaj foarte modern.

Nu mai puneți pe spatele sfinților interpretările voastre absurde!

Last edited by vsovi; 10.08.2016 at 18:27:07.
Reply With Quote