View Single Post
Vechi 10.08.2016, 18:37:18
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Cauta pe net colectia PSB, volumul 30, paginile 132-133.
Te rog frumos și nu da scanări la care treci deasupra sf. Grigorie de Nyssa. Ok?
Citat:
Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Nici o sansa. E mai bine sa-l ignori pentru ca nu ai cum sa o scoti la capat cu el.
Imi pare rau.
Ar trebui să-ți pară rău cînd răspîndești bîrfe și prejudecăți și tot felul de minciuni și răutăți despre sfinți (A.B.sau alții slujitori ai lui Dumnezeu)... și nu că stai de vorbă cu mine.
Și n-ar trebui să-ți pară rău că nu poți tu nicicum să-ți impui inchiziția aia a ta ''ortodoxă'' încropită pe baza răutăților și orgoliilor marilor tăi teologi care-ți împărtășesc bîrfe și-ți fac astfel de exegeze absurde. (Nu mă refer la sfinți ci la bîrfele ''teologilor'' celor pe care idolizîndu-i le răspîndești cu nesaț.)

Mie îmi pare bine că discutăm și că ne lămurim de exemplu, cu cine a discutat pînă la urmă Saul înainte de marea bătălie cu filisitenii.

Cu Duhul lui Samuel sau cu un duh necurat?

Că dacă ar fi fost necurat cum atunci să-l învețe el bine pe Saul voia lui Dumnezeu ca să ajungă să fie a doua zi împreună?

Iar David cum atunci să ia trupurile lui Saul și al lui Ionatan și să le îngroapă cu mare cinste înaintea întregului Israel?

Poate că o fi cinstind David cu întregul Israel pe păcătoșii ce cheamă pe satana și care cred în duhurile necurate și mincinoase sau în duhurile morților... Să fim serioși!!!

Saul a crezut duhului lui Samuel care i-a împărtășit voia lui Dumnezeu... și asta s-a petrecut la chemarea unei vrăjitoare care ar fi trebuit ucisă cu pietre căci vrăjea în ascuns chemînd morții, lucru interzis lui Israel. Dar Samuel nu era mort ci era drept-credincios adormit... deci iată că de data aceea vrăjitoarea nici măcar nu greșise ascultînd de regele Saul ca să cheme Duhul lui Samuel... pentru că Samuel era un drept credincios... și ea temîndu-se de Saul a chemat duhul lui Samuel știind că o putea omorî cu pietre pentru ocupația sa, împlinind legea regele Saul.

Last edited by vsovi; 10.08.2016 at 18:47:31.
Reply With Quote