Citat:
În prealabil postat de iuliu46
Vsovi una e sa le ceri sfintilor ajutorul ( sa puna o pila mai sus pentru tine ) si alta e sa-i ispitesti. Dar am zis de mult ca ma opresc sa incerc sa te conving, te las in pace, poate asa faceti voi pe acolo, o mai chemati din cand in cand pe Verginica sa va mai spuna ce si cum. :)
|
Dragul meu, Saul nu l-a ispitit pe Samuel ci avea o foarte grea și mare problemă, practic i-a cerut ajutorul în ultimul moment iar Samuel l-a auzit și i-a răspuns băgînd și groaza în vrăjitoare ca să se întrepte și ea.
Cum sf. Verginica e o sfîntă tot așa cum e și sf. A.B sau ciobănașul Petrache Lupu, ei pot fi chemați și pomeniți în rugăciunile oricui și fiind în Cer împreună cu Dumnezeu precis vă aude și vă ajută.
Eu însă ca mirean din BOR nu am fost încă acolo, la NIP, dacă prin acolo la asta te refereai... sper să merg și să mă bucur de drept credincioșii de acolo.
Păi oprește-te cînd te-ai lămurit... cînd ai priceput, cînd poți să crezi drept. Pînă atunci mai putem discuta mult și bine. Nu-i nicio supărare să încerci să te lămurești și să te pui la +punct... de asta sunt forumurile ca discutînd între noi să ajungem la Discernămîntul cel bun întărindu-ne astfel în Dreapta Credință.