Citat:
În prealabil postat de Bublisor
O sa ma retrag de ce acest forum cu o parere de rau ca am cunoscut oameni sinceri,trecuti prin viata si cu multa cunoastere,dar in acelasi timp dezamagita de anumite persoane care nu au stiut sa faca decat caterinca si "intepaturi" la adresa celorlalti( un comportament rusinos pt cineva care e credincios). Urat!
|
Ce frumoasă concluzie...
Citat:
Iar in legatura cu studiile mele si tot ce am postat pe acest site este adevarat,nu trebuie sa raspund la nu stiu ce intrebari ca sa ma justific in fata unora,care din punctul meu de vedere nu merita osteneala.
|
Eu te cred că ești studentă la medicină.
Citat:
Asadar,va multumesc si Doamne ajuta!
|
Să te ajute și să ne ajute Domnezeu și toți sfinții... inclusiv sf. Fericit Augustin.
Zic ție deci așa ca el: ''Iubește și fă ce vrei!''... iar mie îmi zic să iubesc mai mult pe Dumnezeu și să ne iubim unii pe alții precum ne-a iubit și ne iubește Domnul Iisus Hristos, Cuvîntul lui Dumnezeu.
Nu vă fie frică de inchiziția ''ortodoxă'' a ''marilor'' teologi căci cu cît propagă ei frica lor de himere și ''teroarea'' lui Dumnezeu cu atît își auto-îndreptățesc mai mult necredința... cu care se laudă... nepricepînd ei nicicum și fără să fie conștienți că nu se lasă ei pînă nu calcă în stînga și în dreapta peste cîte o cirtă sau cîte o iotă sau peste cîte o foarte mare poruncă ajungînd pînă la urmă ca fariseii care pe alea mari le călcau și pe cele mici le făceau înaintea oamenilor ca să fie slăviți de ei.
Deci dragă Bublișor mă bucur că ești o creștină DREAPTĂ... așa că nu rămîne decît să vă Bucure Dumnezeu împlinindu-vă tot ce vă doriți.
Vaia con Dios, mergi în Pace.