View Single Post
Vechi 11.08.2016, 15:49:29
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Ooo, neputinciosule ! :) Sigur, e părerea ta și o respect. Vei da socoteală Domnului Hristos pentru ea, nu mie. Dar cum eu te-am iertat deja, de la El am învățat, te-a iertat și El.
Numai să nu te prindă moartea cu trăirile conștiinței acesteia stricate, catolice, că atunci "ești singur de sine osândit" - Tit 3, 11.

Să trăiești ! :)
Nu te mai întrista... e foarte bine că ai citit mult și că încerci să ne educi... dar din păcate prea mult îți autoîndreptățești temerile tale cu tot ce ai citit.

Noi creștinii nu ne temem de nimic, iar dacă ne temem de ceva, atunci musai că numai de Dumnezeu ca să nu păcătuim... dar dacă ne bagi tu mereu în cap superstițiile inchizitoriale... poate că, cine știe, o să reușești să ne îmbolnăvești de stress... dar fii sigur că Dumnezeu ne păzește și te păzește și pe tine... așa că fii fără de griji... însă una ține-o foarte strîns... grija mîntuirii tale și a noastre dacă chiar spui mereu că ne iubești și că din iubire ne tot sperii cu fricile tale...

Să fii iubit! vorba lui Radu Moraru. (eu adaug și zic că și de sfinți să fii iubit.)
Reply With Quote