View Single Post
Vechi 12.10.2006, 18:47:38
sovidiu sovidiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.08.2006
Implicit

ory,

mi-a placut povestea ta, si ce scrii in general pe forum...
si eu am fost prin padure singur si era una foarte mica, aproape de casa, nu ca a ta, noaptea, ca sa ma antrenez impotriva fricii, si-mi vuiau urechile de frica si inima imi batea sa-mi iasa din piept, si orice zgomot de vant sau frunza sau altceva imi zbarlea "parul" de pe spate, asa ca-mi dau seama prin ce ai trecut, aproximativ, ca daca eram in locul tau, nu stiu, poate ma orientam dupa muschii care cresc cu preponderentza spre nord, si-mi aminteam unde rasare soarele la manastire... dar defapt nici asa nu aveai cum sa te descurci ca tu aveai impresia ca mergi spre manastire cand colo ai mers in directia cealalta o vreme si apoi in diferite directii... deci ma intreb ce faceam in astfel de situatzie... sti ca nu aveai cum sa te descurci? si sa stii ca fluturele ala tzi-a salvat viatza... apoi padurarul,... e greu de priceput, ... sincer nu-mi dau seama cum ash fi scapat, decat daca ajunsa pe muntele respectiv ai fi recunoscut zona si unde anume te afli, dar daca nu? si nu aveai chibrite sa faci un foc mare pe munte cu fum mult?... grav... efectiv te-ai pierdut la propriu si cineva te-a ajutat, o vietate neinsemnata trimisa de Dumnezeu... ca altfel nu-mi dau seama cum ai fi putut scapa... deci bine ca nu am fost in locul tau ca eu nu cred sa ma fi descurcat... intr-o padure cat vezi cu ochii... si asta numai daca esti pe ceva deal ca altfel nu vezi nimic... decat ai putea sa tzii o directie daca te orientezi dupa muschi... si daca nu este noapte... deci brrr... imi trec fiori...
Reply With Quote