Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik
Tu nu ai mai iubit pe Domnul, decând ai plecat din Biserică
|
Am venit in Sfanta Biserica inainte ca tu sa deschizi ochii in aceasta lume si nu am plecat NICIODATA din ea. Prin harul Domnului, am ramas credincios Lui si Bisericii Sale.
Citat:
acea fată n-o găsesc! Fosta mea prietenă, Andreea, cu care am stat 4 ani, a luat și ea alte drumuri... :)
|
O s-o gasesti, nu mai fii asa de disperat ca fata se prinde si esti ars.
De aia a plecat si Andreea. Fata te-a vrut, s-a visat preoteasa dar ai innebunit-o de cap cu vorba ta cea lunga, cu mamosenia si cu stilu-ti posesiv.
Citat:
Fata, femeia, pentru căsătorie, probabil preoteasa, dar înainte de orice, creștina, pe care-o caut să-mi fie soție și n-o găsesc, vreau să fie în feciorie, cum sunt și eu, vreau să poarte fustă lungă oriunde iasă din casă, fie și după ulei la aprozar, și ceva pe cap, să-și acopere capul cu orice când este în Sfânta Biserică și să iubească pe Hristos, măcar pe jumate din cât Îl iubesc eu, sau poate la fel de mult ca mine sau mai mult ca mine
|
Ia-o incet!
Daca-L iubeste cu adevarat pe Hristos si daca-ți place, vin si celelalte incet, incet. Va purta si acoperamant de dragul Domnului si de dragul tau. Si se va imbraca cuviincios, nu-ti fie teama.
Dar nu mai pune tu conditii prostesti si nu te mai tot bloca in 3 cm de fusta in jos sau in sus! Ca nicio fata cu minte in cap nu se va conforma unor cerinte aiuristice si nerezonabile. Impartaseste-i principiul tau, respectiv imbracatul cuviincios si lasa-i libertate!
Citat:
Și desigur, nu cer mai mult decât ofer.
|
Oferi mult, intr-adevar, orice fata ar putea fi mandra de tine.
Insa ele te ocolesc pentru ca te prezinti cam molau, vorbesti mult, le cersesti dragostea si nu esti suficient de sigur pe tine.
Citat:
Dar ți le-am scris, tocmai ție. Poate tu ai nevoie de ele, cel mai mult.
|
Mda, am nevoie si de exemple negative in consilierea ce o fac, iar tu esti un studiu de caz interesant
Citat:
Ți-am lăsat atâtea colacuri de salvare. Apucă vreo-unul
|
Vezi ca ar fi de dorit ca fata, pe langa cei trei cm de material de fusta in plus, sa aiba si ceva in cap. Ori, o fata inteligenta, desigur, se va bucura de titlurile tale luate cu 10 pe linie, insa daca-i vei scrie o scrisoare de dragoste cu „atatea colacuri” sau vei scrie "intro" doara, uitand cratima, asa cum ai facut in vreo zece postari p'aci, o vor apuca pandaliile si isi va smulge tot parul de pe cap

Si, spune sincer, ti-ar placea sa mergi, frumos frumusel, spre biserica cu o... nevasta cheala?