View Single Post
Vechi 27.02.2008, 12:43:03
Laurentiu Laurentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2005
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesis
NU avem de ce ne teme.
In America toata lumea foloseste cardul la cumparaturi de ani si ani de zile, si inca nu vad nici o panica. Daca ti se fura cardul dai telefon la banca si il inchide, nu are rost sa iti introduci nu stiu ce in piele si asa mai departe. Daca vezi ca iti dispar bani, di nou iei legatura cu banca si iti dau si banii inapoi si alt card. Hai sa fim seriosi. Inca mi se pare mai convenabil deca sa ai toata averea ta in buzunar.
Daca folosesti cardul nu inseamna ca banii nu mai sunt. Sunt, cand vrei te duci la un ATM si ii iei.
Daca Uniunea Europeana imi ia amprentele, nu vad cu ce m-ar afecta. Cu atat mai bine, macar daca cineva imi fura pasaportul si incearca sa il falsifice, nu o sa poata.

Pai da America care este "mama" destrabalarii ca acolo au aparut pentru prima data si satanistii...
Si ai vazut dumneata la electricitate atunci cand a aparut semnul 666?
E normal ca sa existe si ridicolul in popor...Dar cand se vede clar ca vrea sa ii prinda pe toti intr-un sistem cu 666 atunci nu se vede oare unde vor sa ajunga!
Si normal ca omului nostru nu ii va conveni atunci cand vrea sa cumpere ceva sa se treazaesca ca nu mai are banii pe card si sa stea sa dea telefoane pe la banci..in loc sa se duca linistit sa-si faca cumparaturile...SAu ai uitat ca in ziua de astazi oamenii sunt foarte pretentiosi si nu le place sa fie deranjati si vor ca lucrurile sa fie cat mai comode ... crezi ca asa se vireaza imediat banii pe card atunci cand ti-au disparut...Procedura asta o mai dureaza ceva timp....tocmai de asta vor face reclama sistemului "perfect" si cea mai mare parte dintre noi il vor accepta ...adica primirea pecetluirii pe mana dreapta sa pe frunte....
Stiu ca nu va comvine...dar asta este adevarul...
Si nu vreau ca niste lucruri sa fie trecute cu vederea ...
Eu am spus ce am avut de spus asa ca nu va mai obosesc..
Reply With Quote