Citat:
În prealabil postat de CristianR
Îi răspundeam lui Adrian, pt. că îi mucegăiește pâinea. Poate mucegăi și cea făcută cu mașina de pâine. Mie nu-mi mucegăiește cea din comerț nici după o săptămână. Și cumpăr de regulă din cea fără conservanți (grâu întreg). Dar nu am umiditate în casă.
|
Aia e: eu am ferestrele spre nord. Ciuciu ultraviolete sterilizante, chiar și pe canicula ssta. De aia am ajuns eu un soi de zugrav amator/neoficial, pocnind fungii de pereți cu antifungici, răzuială și văruit cel puțin once per year. Cînd stai singur, nevoia te învață de toate. Și cînd mă gîndesc că eram, cînd eram juvete, un pămpălău de fugeau norii. No, ca să fac o figură de stil ludică în stilul meu, SWTOR-based (să mai destindem atmosfera, oricum înnotăm în offtopic demult): sînt acum ca Outlander după ce a fost schimbat și motivat de influența brnefică a lui Valkorion în expansiunea Knights of the Fallen Empire.
Revebind la subiectul offtopic, să zic așa: un creștin adevărat nu își porcăie, amenință și insultă ierarhii,ci ascultă de ei.