Citat:
În prealabil postat de AlinB
Imi dau seama ca sportul nu e tocmai genul tau de activitate, dar nu fa un pretext din chestia cu familia pentru asta.
In plus, poate el nu o sa mai ridice atatea obiectii vizavi de forma ta fizica, pentru un om care nu are prea multe repere,asta poate fi unul destul de important.
|
Asa este ca nu sunt prea sportiva. Copil fiind ma bucuram mult de sport, dar am pierdut asta...
In privinta caracterului sotului, nu pune asa accent pe forma fizica. Pot sa zic ca e mai intelectual asa (desi ii place si sportul pentru ca defuleaza). Ce mi-a placut la el e tocmai faptul ca nu e superficial. De-asta l-am luat. L-am vazut om de incredere, serios, cu principii, familist (multe din ele ar putea fi principii crestinesti, dar el nu e credincios). Nu ar fi genu sa se duca dupa alta ca are sanii mai mari sau picioare lungi, sau pentru sex. Daca nu ar mai merge relatia probabil ca s-ar investi in alt domeniu, ar face inca si mai mult sport, s-ar inchide in el, s-ar concentra pe munca.
In schimb e adevarat ca e mai comod de fel, un pic lenes, un pic egoist... Adica cu greu il fac sa renunte la ceva ce ii face lui placere ca sa ma ajute. Dar vad totusi ca face eforturi, poate ar trebui sa am si eu mai multa nadejde si sa nu mai vad lucrurile asa negativ.