Am obosit. imi vina sa-l las asa, ca si de ii zic ca petrece prea mult timp in fata calculatorului si ca nu face treburi in casa se supara si zice ca nu e adevarat. Adica nici nu se mai poate discuta...
Pe calculator sta din mai multe motive :
- fie ca sa termine ceva pentru lucru (dar asta mai rar),
- fie ca sa lucreze pe site-ul lui de sah (ca zice ca poate intr-o zi ne va aduce bani. Deocamdata banii pe care ii luam din publicitate se duc pe server, taxe si impozite, nu mai ramane mai nimic, poate chiar suntem in lipsa)
- fie ca sa se uite la video de badminton sau sah
- joaca sah
Ideea e ca intotdeauna si-a gasit ceva de facut (in special pe calculator), inainte era munca (vreau sa zic cea pentru care primea salariu), intr-un timp cauta informatii ca sa cumpere masina (cu orele), altadata invata cum sa-si cumpere haine (desi inainte nu-l faceam sa puna picioarele intr-un magazin sa-si ia ceva, umbla cu pantalonii rupti), acum site-ul de sah...
Cel mai rau e ca zice ca nu e apartamentul curat. Si ma simt asa aiurea, ma simt responsabila. Dar 1) el face foarte rar ceva in apartament, 2) chiar daca as vrea eu sa fac curatenie mai mult cu copil mic nu pot, ca trebuie sa am grija de el, si domnul se plictiseste repede de stat cu el sau nu poate ca lucreaza la site-ul de sah, 3) copilul face dezordine.
|