View Single Post
Vechi 17.08.2016, 13:31:43
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Ti-ai raspuns singur:

Eu cred că ți-am răspuns ție... la ce subiect off topic ai abordat tu aici.

Așa se întîmplă adesea, după ce îi faci pe plac la cîte unul și îi răspunzi cinstit și mai te încumeți să îl mai și întrebi cîte ceva, nu de alta ci ca să ne lămurim ce vorbim... se pune el și așa îți răspunde de ''bine'' de meșterește și scoate din textul tău cîte ceva foarte amuzant, îmbîrligînd sensurile, rezultatele, că cică iată, n-are sens să mai facă el efortul să-și argumenteze cinstit ceea ce susține ci declară sus și tare că cică ți-ai răspuns tu singur.

Păi dacă nu vrei să discuți și să-ți susți un punct de vedere... pentru ce îl mai emiți?

Și din ceea ce ai răspuns, rezultă că iar mă faci sectant, eretic și înșelat deși Dumnezeu a zis să nu judecăm pe nimeni și să ne ferim de a cădea în judecată.

Dacă tu persiști în a face altfel decît a zis Domnul atunci iată că oricine își poate da seama că: ''cine zice ăla e!'' așa cum zic copiii... și ți-am mai spus asta. Deci s-ar putea ca tu să fii sectantul, ereticul și înșelatul deși te las pe tine să definești termenii. Dar nu vrei.

Iar dacă totuși te pui să judeci fără pripeală... atunci unde îți sunt argumentele, temeiurile? Căci din argumentul meu, rezultă clar de ce cred eu că e mai vrednică sf. Verginica decît sf. prooroc. Arsenie Boca, din răspunsul meu la întrebarea sau la afirmația ta că cică sf. Verginica ar fi socotită mai mare decît este de către ucenici sau de către alții și eu ți-am răspuns povestindu-ți viața ei și concluzionînd:

''Deci îți poți da singur seama cît de mare a fost sf. Verginica, Trîmbița Apocaliptică nr. 6. Pentru mine a fost foarte mare, chiar mai mare ca sf. păr. prooroc. Arsenie Boca... pentru că nu a suferit el cît a suferit ea pentru Dumnezeu. ''

Astfel că suferința și mucenicia pentru Dumnezeu și răbdarea pînă la sfîrșit în iubire te face mare înaintea Domnului iar asta nu te face nici sectant, nici eretic și nici înșelat cum vrei tu să definești ceea ce te-am întrebat, din cuvintele mele.

Iată deci diferență de onestitate în dialog. Dar ți-am zis că n-are rost să continuăm pe tema asta căci nu e locul aici să discutăm despre cele 7 sfinte Trîmbițe Apocaliptice, aici se discută alt subiect... la care ar fi bine să revenim.

Așa că mă întreb singur: Are sens să mai dialoghez aici cu AlinB despre sf. Verginica?
Îmi răspund singur: Nu prea... fiindcă omul fuge de o discuție onestă! Îi place doar să cîștige la păcălici!

Last edited by vsovi; 17.08.2016 at 13:49:49.
Reply With Quote