View Single Post
Vechi 17.08.2016, 13:59:09
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Sa zicem ca o fi asa, desi nu este si nici n-ai capacitatea sa intelegi de ce.
Bine, să presupunem că eu nu înțeleg așa de bine și de ușor ca tine. Mai bine mai greu și mai încet dar sigur!

Citat:
Dar tot e mai bine de oameni cu reputatie decat de un pacalici derizoriu de pe un forum oarecare nu?
Te păcălești singur... eu crede-mă că nu te-am păcălit cu nimic. Însă din pricina înțelegerii tale mai e mult pînă o să-ți dai seama.

Citat:
Si hilar pe deasupra:

Citat:
Stelele precis sunt așa ca niște drajeuri de vitamina C de piatră, ca niște piramidoane, ca niște macaroane tăiate foarte scurt iar în mijloc au miez de foc luminos.

Or fi mers fazele astea printre taranii lu' Verjinica, acum si aici esti total expirat.
Păi am vrut doar să-ți descriu că stelele au o haină de piatră și sunt mult mai mici decît îți închipui. Ți-am explicat că de pe pămîntul dintre mările de deasupra cerurilor ele se văd pe cer cam cît mingile de tenis de cîmp, dar nu sunt sferice ci cilindrice, avînd o haină de piatră cilindrică așa ca soarele care are pe spate o haină de piatră semisferică. Stelele bat în ambele direcții, luminînd și în sus și în jos în schimb soarele luminează doar în jos spre noi cei de aici. De aceea hainele de piatră sunt diferite.

Păi dacă fazele astea merg la țăranii lu' Verginica sau la alții și cum ăsta e purul adevăr căci nu te păcălesc atunci trag concluzia că ei înțeleg mai bine și mai ușor Adevărul ca tine. Dar mi-am răspuns singur că nu mai dialoghez cu tine offtopic fiindcă ție nu-ți place Adevărul ci îți place prea mult să cîștigi la păcălici... trișînd!

Last edited by vsovi; 17.08.2016 at 14:08:59.
Reply With Quote