View Single Post
Vechi 23.08.2016, 18:33:58
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Acum sunt doua grupari de fapt care isi aroga numele asta. (despre OD e vorba)
Una destul de ortodoxa, care poate n-a lepadat in totalitate vechile naravuri dar face ascultare de Biserica si una sectara, cu lupi in blana de oaie (Simeria), care o folosesc ca si cal troian pentru a face prozelitism neoprotestant in BOR.

Faptul ca isi predica unul altuia nu e atat de rau pana la urma, de obicei la intalnirile lor este macar un preot, unii sunt chiar membri ai organizatiei.

Faptul ca sectarul nostru i-a integrat in talmacirea lui personal-sectara a Apocalipsei si in masina de marketing pentru secta, e partea a doua.
Ce mai logică... și cică ei ar fi lupii în blană de oaie, ''sectarii'' acoperiți...

1. Păi nu e tălmăcirea mea ci de sus vine tălmăcirea asta în care cred și este exact ceea ce s-a întîmplat în ultima sută de ani cu Biserica Ortodoxă și cu Țara Strălucirii (România) și așa se tălmăcește Apocalipsa privind la ce este scris în scripturi și la România din ultima 100 de ani... căci cele 7 Trîmbițe Apocaliptice sunt cei mai semnificativi reprezentanți ai dreptei credințe ortodoxe așa cum este ea la Dumnezeu și nu la oamenii care se dau ei și se țin ei ca mai mari peste alți oameni că cică ar fi vorbind ei din dreptul și din partea lui Dumnezeu. Din partea lui Dumnezeu au trîmbițat și trîmbițează cele 7 Trîmbițe Apocaliptice care au avut și au viață sfîntă și mucenicească, smerită, umilă, bună, curată... fiind ei plini de iubire de Dumnezeu.

2. Dacă aș avea interese materialiste sectare de marketing așa cum repeți diversiunea ca Stalin în speranța că minciuna poate să devină adevăr prin credulitatea maselor atunci aș primi bani sau privilegii de la cineva pentru o muncă vicleană și periculoasă, dar eu nu primesc nimic de la nimeni decît de la Dumnezeu căruia îi fac reclamă fără să aștept sau să-I cer să mă plătească pentru asta. Și îi fac reclamă fără niciun interes ascuns și doar pentru că eu cred că ăsta este purul Adevăr... deci nu mă poți învinovăți că aș fi angajatul cuiva cu intenții rele căci nu sunt angajatul nimănui pe linie bisericească ci sunt mirean din BOR și cred că ți-am repetat asta ori de cîte ori ai repetat diversiunea cu secta și cu marketingul și interesele ce ar decurge de aici în tălmăcirea Apocalipsei după model Pavlovian prin tactică Stalinistă.

Și cum aș putea fi de-al vostru dacă aș fi sectar?.. asta nu s-ar putea realiza decît dacă voi înșivă ați fi defapt sectarii! și m-ați converti la secta voastră.. voi închiziția ''ortodoxă'' încropită pe forum din tot felul de neghine. Deci iată o nouă perlă a ''logicii'' tale.

Eu fiind mirean din BOR și mărturisind voi ca fiind eu al vostru atunci rămîne pentru a fi dreaptă logica afirmației tale (eu al vostru și voi ai mei) ca și voi să vă lepădați de ''secta'' acoperită în care activați și să reveniți la sfînta ORTODOXIE!.. mărturisind așa ca mine pe toate cele 7 Trîmbițe Apocaliptice și că pămîntul e Plat așa cum am explicat Facerea pe înțelesul tuturor... în semnătură.

Am văzut că un fel de inchiziție ''ortodoxă'' de călugări îl atacă acuma pe Patriarhul Daniel și pe alți ierarhi din BOR.

Insă practic dacă a început să se joace hora-mare cu toți eretici și sectanții și cu toți păgînii atunci ei vor tîrî și drept credincioșii pe calea cea largă care duce la pierzare:

Calea pierzătoare 1 - Unii vor deveni creștini doar cu numele în timp ce viața lor va fi complet gLumească, un amestec toxic între minciună și adevăr.

Calea pierzătoare 2 - Iar ceilalți, exclusiviștii semeți, se vor erija în inchiziția ''ortodoxă'' judecînd și condamnînd și făcîndu-i sectanți și eretici și păgîni pe toți afară de ei înșiși dovedind o infailibilitatea rea și absurdă.

Aceste ambe căi greșite nu sunt cu Adevărat Ortodoxe ci Ortodoxia înseamnă să mergi pe Calea cea stîmtă și îngustă și să nu judeci pe nimeni.

După aceste ''sfinte'' sinoade se va merge în ''ortodoxie'' pe calea cea largă eretică și sectantă și păgînă făcîndu-se acel amestec toxic de care vorbeam și se vor și erija să mai și formeze și unii și alții inchiziția ''ortodoxă'', ei decăzuții care vor judeca și osîndi cu cruzime tocmai pe cei mai mari drept-credincioși ortodocși care se află în comuniune directă cu Dumnezeu ca sfinții și care merg pe cea mai dreaptă și îngustă și bună Cale Ortodoxă........ și astfel, după aceste ''sfinte'' sinoade și aruncări reciproce de anateme, corciți complet cu gLumea sau cu exclusivismul terorist și nepocăindu-se în ciuda multelor semne Apocaliptice așa cum este scris, vor fi ambele tabere defapt o capcană pentru credincioși, pentru oamenii care caută spre Dumnezeu cu credință.

Domnul însă va lucra tainic și oamenii pînă la urmă Îl vor căuta și Îl vor cunoaște... căci după anii aceștia de amestec toxic și de inchiziție ''ortodoxă'' se va găsi și se va urma Adevărata Lumină a lumii.

Sper să fie bine pînă la urmă... pentru toți, deși nu are cum fii bine decît pentru cei ce Ascultă de Dumnezeu... din iubire de Dumnezeu... răbdînd pînă la sfîrșit ambele tabere.

Last edited by vsovi; 23.08.2016 at 19:23:10.
Reply With Quote