View Single Post
Vechi 23.08.2016, 23:17:32
Jonnyw2013 Jonnyw2013 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.02.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
1. Nu e adevărat că vei avea un job bine plătit, pentru că bac-ul nu-ți oferă nicio calificare. Nu vei ști să faci nimic.
2. E o prejudecată faptul că a ști o meserie înseamnă pe de o parte să fii disprețuit, pe de altă parte să câștigi prost. Eu am tot respectul pentru cei care cunosc bine o meserie și o practică cinstit. Poți fi un bun mecanic auto sau un bun instalator și să câștigi în jur de 1000 de euro. Sigur, nu de la început, ci atunci când chiar vei fi stăpân pe meserie. Sunt tot mai puțini meseriașii buni și cererea e mare.
La noi in tara sunt mecanici auto care castiga mai bine de 1000 de euro pe luna.Stiu meseriasi care castiga 800-1000 ron pe zi( in unele zile).
Da meseriasi buni sunt tot mai putini.
Adevarul ca trebuie sa fi si un meserrias a carui meserie sa fie cautata.La un moment dat stiu pe unii cautau sudori electro si autogen si certificare ISCIR.Si erau putini.
Intrr-un orras mic ai sanse sa nu castigi te miri cat, cu unele meserii dinastea, dar cat esti tanar e bine sa fi disponibil si sa poti sa te muti in alt loc.
Nu mai spun de meserii dinastea daca esti dispus sa pleci dincolo.
Fiecare om are niste daruri primite de la Dumnezeu.Nu trebuie sa ai studii superioare sau bacul dat, Ionut, ca sa te simti implinit profesional.
Doamne ajuta!