Legat de jertfire!
Legat de jertfirre, ca la un moment dat s-a vorbit de asta,mai la inceputul topicului?...
Cred ca mai curand ar trebui vorbit de dreapta socoteala.
Era in urma cu cativa ani si era un caz pe Forumul Romedic.
Era doi tinerri casatoriti.Dupa ce li s-a nascut un copil el a luat treaba foarte in serios a inceput sa aiba foarte mult grrija de copil si ea ?... Ea, era cam lejera pierdea mult timp la calculator, dar el care o iubea mult a crezut ca ii va trece .Eu m-am minunat de omul asta cum juca rolul de mama.Nu mai stiu exact, daca nu si-a luat el doi ani ptr ingrijirea copilului?
Trece timpul el tot mai angrenat cu copilul,lapte,biberoane,scutece,pampers etc ea cu caculatorul si cu pierderea timpului .La un moment dat a aparut conflictul mai direct ,am impesia ca il prrivea pe om si de sus,ca la un moment dat a spus ceva de genul:"Ca ea daca vrea urgent suna pe unii si dispare cu ei."
Ma rog vagabonzi,vagaboande e plin in zi de azi ca ne ajuta tehnologia.
Mai greu gasesti un om ca asta de care am citit, s-a tot jertfit, el facea treaba care mai currand el trebuia sa ajute si sa nu fie titular cu norma intreaga.A fost ceva firesc daca el a luat totul asupra lui, ea trebuia cumva sa isi consume energia.Daca ceva util nu a gasit ajutandu-l pe el isi gasise pe unii pe Net.
Si el bietul intreba pe Forum cum sa faca sa se impace cu ea, ca el trece peste toate etc.
Carina trebuie vorbit si spus preferabil calm si frumos decat mai dur .Eventual impartit pe zile responsabilitatea ingrijirii micutului.Legat de fitness sau sport treba e buna .In urrma cu cativa zeci si sute de ani lucram in agricultura si defasuram aprroape toti o munca fizica vrand nevrand,ceea ce era sanatos ptr organism.
Calculatorul de multe ori face o ruptura intre oameni, uneori mai dura cum am spus mai sus (relatii cu diversi) alteori face o ruptura si numai prin pierrderea mare de timp care o face.
Daomne ajuta!
|