View Single Post
Vechi 26.08.2016, 10:45:11
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Argumentul autorităČ›ii e o eroare pe care o comiČ›i constant acuzîndu-mă că merg la cules cireČ™e... Iar ironia-băČ™călia nu e o formă de a argumenta, nu ajută pe nimeni, mai ales Č›ie îČ›i face o defavoare ori de cîte ori apelezi la ea.
Ei, nu te supara, era o mica gluma, mi-e greu sa inteleg cum o persoana inteligenta poate fi prins in asa ceva.

Si apropo, incadrarea ta la eroarea de argumententare numita "(pseudo)argumentul autoritatii" este gresita.

De ce?

Pentru ca e indreptatita de exemplu sa-l citezi pe Einstein ca o atutoritate atunci cand vorbeste despre religie dar la fel de gresit e sa citezi un cvasi-anonim de pe youtube cand vorbeste despre fizica si sa pretinzi ca marea majoritatea fizicenilor si astromilor si etc. sunt incompetenti sau fac parte dintr-o megaconspiratie secreta care se intinde pe secole.

Asta este deja e abandonul rationalitatii si un semn rau, ceea ce e mai rau urmand inca sa vina.

Cu viata duhovniceasca esti ok? Acelasi duhovnic, aceeasi biserica, nu te-ai orientat spre ceva mai abscons sub pretextul ca reprezinta o spiritualitate mai profunda?
Duhovnicul ce parere are despre chestiile astea?

Pana una alta totusi n-ai raspuns punctual la aspecte mai rationale care le-am ridicat.

Last edited by AlinB; 26.08.2016 at 10:48:36.
Reply With Quote