Citat:
În prealabil postat de Dalian
Citat:
Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
am impresia că orice ți-aș fi răspuns ai fi ''știut'' mai bine ca oricine că te mint
|
Ce anume ti-a facut impresia asta?
Nu sunt suparat pe tine, nu te cred mincinos, nu te socot un drac ci un interlocutor interesant care a avut o experienta pe care vrea s-o impartaseasca cu altii. Dar mi-ar fi placut ca atunci cand ceri intrebari si cineva iti pune una scurta, simpla si la subiect, sa raspunzi cat mai detaliat si politicos, fara sa faci presupuneri nefondate.
|
Păi doar atunci cînd ești prea sigur și infailibil în necredință și fatalism doar atunci dacă cineva nu-ți răspunde atît de frumos precum ai vrea, adică așa cum crezi tu că e drept, atunci îi spui că altfel să se ducă pe pustii... Și atunci defapt tu nu îl întrebi cu bună credință și din necunoaștere ci ca să îl ispitești să te auto-îndreptățești pentru interesul tău viclean fiindcă socotindu-te infailibil în auto-îndreptățirile tale bazate pe necredință rea și fatalistă vrei să auzi doar ceea ce vrei tu să auzi după cum îți este interesul tău, iar altfel, dacă auzi un răspuns urît sau contrar intereselor tale atunci îl blestemi așa ca pe orice drac zicîndu-i să se ducă pe pustii mîncînd pămîntul exact așa cum îi spui lui ucigă-l toaca.
Dumnezeu preferă +lemnul și spațiile mici, adică preferă ca omul să se întoarcă și doar păcatul să se ducă pe pustii ca să piară de la fața lui Dumnezeu. Sesizezi diferența?
Dacă spui că presupunerile mele în ce te privește sunt neîntemeiate atunci mă bucur și îți răspund la întrebarea ta frumoasă din nou:
Dumnezeu mi-a răspuns rugăciunilor și strigătelor mele fără voce și cînd eram în vizită la NIP, și mai înainte, și după aceea... deci sigur mă aude dacă Îl strig inclusiv de acolo ca să mă scoată din păcatele minții mele și firii mele drăcești și păcătoase care nu se mai satură de atîtea păcate cîte face peste tot inclusiv la un praznic atît de înălțător și sfințitor.
Acolo fiind chiar m-a auzit mai bine și mai repede ca altădată. Poți trage ce concluzie vrei.