Citat:
În prealabil postat de Dalian
Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
Acolo fiind chiar m-a auzit mai bine și mai repede ca altădată. Poți trage ce concluzie vrei.
|
Trag concluzia ca esti un mare mincinos.
N-as fi crezut ca incerci sa minti toata planeta.
|
:))))))))))))
''Bună'' concluzie n-am ce zice :)... dar ai tot dreptul să crezi ce vrei.
Deci nu crezi că mi-a auzit Domnul rugăciunile și strigătele după ajutor? Sau cu ce anume crezi că te mint pe tine și toată planeta???
Păi în primul rînd eu nu cred că Terra este o planetă... ci că ne aflăm pe un pămînt plat așa cum prezint în filmulețul ce-l poți accesa prin linkul din semnătură, deci n-am cum să încerc să mint planeta... așa că iată că sigur te înșeli în afirmațiile tale și deja devi și infailibil și fatalist în afirmațiile necredinței tale crezînd că sigur nu te înșeli. Pînă la urmă văd că chiar am avut dreptate în ce am afirmat și iată dovada chiar în textul tău cu care mă acuzi!
Dar ca să avem un dialog frumos, de ce nu vrei să îmi răspunzi și tu la întrebări dacă ești amabil: Ești cumva călugăr sau preot sau locuitor al comunei Cernica?.. și cu ce anume crezi că te-am mințit sau că te mint?
Sigur mi-a răspuns Dumnezeu mîntuindu-mă! Dar asta nu înseamnă că brusc am devenit necăzător în aceleași păcate sau altele mai rele și infailibil putîndu-mă auto-îndreptăți la orice afirm.