Citat:
În prealabil postat de Copacel
Tu n-ai citit posturile lui de acum o lună scrise cu userul "Trimisul" ... Să vezi tu acolo ca în mintea lui există sfinti mai mari ca Maica Domnului si el si tie(împlicit si secta lui cine au fost trâmbitele apocaliptice si alte tâmpenii de genul asta, inclusiv ca pământul e plat )
|
Sigur că există sfinți mai mari ca Maica Domnului: Dumnezeu Tatăl!
Insinuarea că aș susține eu că ar mai fi alții mai mari este invenția ta. Așa că de ce minți tu Copăcele? Ce cîștigi tu dacă minți și repeți că e sectă și că eu spun tîmpenii? De ce minți tu toată ''planeta'' întreținînd diversiunea cu psihiatrii și cu psihologii?
Dacă chiar vrei să știi cine sunt cei mai mari sfinți atunci eu susțin că este cam așa:
Întîi e Dumnezeu Tatăl Savaot și Cuvîntul Său, apoi Împăratul și Împărăterasa Cerului adică Duhul Sfînt și Maica Precistă iar apoi Domnul Iisus Hristos și Cuvîntul lui Dumnezeu deși ca puteri ale credinței Domnul Iisus este pe locul doi în unitate desăvîrșită cu Tatăl!
Pe urmă în mod cuvios vin sfinții și proorocii și drepții VT, apoi următorii lui Hristos adică sfinții NT, iar apoi vin sfintele Trîmbițe Apocaliptice, 7 la număr și după ei toți copiii și fiii Cuvîntului. Dar oricine poate să ajungă prin iubire de Dumnezeu și prin ascultare de Cuvînt oricît de mare așa că nu se știe care este sau va fi pînă la urmă mai mare între sfinți ca să fie cel mai iubit de către Tatăl împreună cu toți sfinții.
Dacă ai cunoaște cît e de mare Maica Domnului atunci ai înțelege de ce e ea Maica și Împărăteasa tuturor celor 7 sfinte Trîmbițe Apocaliptice care au trîmbițat și care mai trîmbițează prin cuvîntul și prin viața lor de la Dumnezeu!
Iar că noi o numim sfîntă maică și pe sora Verginica, trîmbița nr.6, asta nu știu de ce te supără într-atîta încît să vrei să minți ca să susții că ar fi zis cineva că ea e mai mare ca maica Domnului. Păi nu e mai mare dar dacă ea aflîndu-se în sînul maicii Domnului, în sufletul și în inima ei mult milostivă și prea răbdătoare și dacă prin ea și prin glasul ei a grăit Domnul Iisus... atunci trebuie să crezi că și ea e foarte mare... foarte mare... căci prin cine altcineva și prin glasul cui a proorocit Dumnezeu timp de 25 de ani dăruind atît de mult Cuvânt Sfînt nouă oamenilor? Este vestit acest Cuvînt și acest mare dar Ceresc și voi credeți că îl puteți socoti satanic sau nebunesc sau eretic sau sectar? Îmi vine să rîd de voi dar mă abțin fiindcă știu cît e de greu să vezi pădurea din cauza copacilor.... ăia găunoși și plini de putregai. :)))
Deci Copăcele dragă, de ce nu-ți pasă ție dacă inventezi, minți, dezinformezi și întreții la nesfîrșit diversiunea? Crezi tu că interesu' purtînd fesul poate să-ți scuze mijloacele scopului care te mînă să persiști în necredință și răutate ascunsă încît să vrei ca Stalin să creadă toată ''planeta'' în propaganda ta? De ce?
Deci nu e sectă, n-am zis că alți sfinți afară de Tatăl ar fi mai mari ca MD și nu susțin tîmpenii! Cine mă crede bine, cine nu își poate da seama și se poate lămurii din textele mele. Dai un clik și cauți toate mesajele mele sau ale celorlalte nickuri bannate! Deci e foarte simplu să te lămurești ce anume cred și susțin.