View Single Post
Vechi 01.09.2016, 14:02:05
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
:)))))))))))))

Dacă tu cu AlinB sunteți cei ce ați ''observat'' atunci...
Iuliu mi-a mai dat o șansă deși e pe undeva pe o minte cu voi.
Păi unde vedeți voi secte dacă nu sunt sectar ci mirean din BOR care cred în NIP care nu e sectă ci Mînăstire și Cetate, nu spun erezii și nu fac afirmații absurde și cu rea intenție ca să smintesc oamenii sau să distrug discuțiile ca orice troll ci susțin tocmai Adevărata Ortodoxie împreună cu cei din NIP, pe bune, iar tîmpenii nu am cum să spun și nici prostii ca să zică cineva că scriu doar ca să mă aflu în treabă... pentru că ceea ce spun o fac argumentat și cu mult text cît mai lămuritor ca să nu zică cineva că e vrăjeală. Deci mă mir că voi persistați în a vă fixa vouă și poate și altora niște idei suspecte pe care le repetați la nesfîrșit habar nu am de ce. Vă e frică de mine sau de NIP? Ce interese vă poartă ca să persistați în dezinformări și calomnie că nu vă pot înțelege... dar nu mai încerc ci vă las așa... fiindcă unde nu e nici Dumnezeu nu cere, nu obligă, nu forțează, nu silește, nu abuzează... dacă nu vreți să mă credeți ci vreți să credeți că vă mint... n-am ce face... vă las să credeți în ''planeta'' pămînt și că aș fi sectant și troll și eretic și ce mai vreți voi să credeți despre mine (că-s antihrist sau satana sau proorocul mincinos sau un om rău și nebun). Vă iert și mă bucur că măcar am cu cine conversa. Oricum voi sunteți niște băieți deștepți și simpatici... deci nu vă condamn. Mă rog pentru voi să n-o pățiți de la discuțiile noastre contradictorii. Dar totuși ar trebui să vă lămuriți voi înșivă de ce preferați să dezinformați la nesfîrșit, ce anume vă animă la o cauză atît de ''ortodoxă'' ? Asta nu zic pentru mine ci pentru voi, ca să vă lămuriți de ce persistați... Credeți oare că n-am înțeles ce mi-ați repetat de mii de ori cu trollul cu doctorii, cu nebunia, cu boala, cu ereziile, cu sectarismele, cu minciunile, cu tot felul de alte lucruri ce atentau la dreptul meu de a crede? Pentru ce? Dar nu-mi răspundeți mie căci eu știu de ce ci răspundeți-vă vouă înșivă ca să vă liniștiți și să nu vă autodistrugeți fără să vă dați seama din pricina mea căci n-aș vrea fiindcă chiar îmi sunteți simpatici și țin la voi ca la doi trei frați, ca la doi trei colegi și prieteni cu care chiar mi-a plăcut să stau de vorbă și să dialogăm. Eu nu m-am supărat și dacă v-am supărat vă rog să mă iertați și voi. Nu e greu să ierți, eu v-am iertat din toată inima... poate reușiți și voi... mai mult pentru voi.

Last edited by vsovi; 01.09.2016 at 14:07:24.
Reply With Quote