View Single Post
Vechi 01.09.2016, 16:24:08
Order66 Order66 is offline
Member

Data înregistrării: 08.12.2009
Implicit

Citat:
E ca si cand ai spune can nu reusim sa the convingem de teorema lui Pitagora, da' tu esti abia la gradinita.

Lasa sa mai treaca vreo 10 ani, daca gandirea ta 'critica' o sa-ti spuna ca esti o persona mai buna decat esti acum, foarte bine, tine-o tot ASA.
Altfel sa the gandesti ca poate ti-a scapat ceva.
Nu prea inteleg la ce te referi,sincer.

Am nevoie de vreo pregatire in vreun anumit domeniu pentru a fi capabil sa accept dovezile cu privire la existenta lui Dumnezeu?la asta te referi?

Daca da,atunci cu parere de rau,iti zic ca te inseli oarecum.
Eu doar am spus ca dovezile prezentate pana acum nu se ridica mai deloc la standardele necesare.Daca un musulman ti-ar zice ca el STIE ca exista allah,ca STIE el singur,ca il simte,ca pentru el credinta este singura dovada,tu l-ai crede?Raspunde,te rog si argumenteaza de ce.

Citat:
/WOW! Pe mine m-ai convins cu acest extraordionary sofism. Vezi ce inseamna sofism, evidenta extraordinara pe care tu ai adus-o in discutie:

https://dexonline.ro/definitie/sofism%C4%83

Rezulta ca tu esti responsabil de ignoranta ta.
SOFÍSM, sofisme, s. n. Silogism sau raționament corect din punct de vedere formal, dar greșit din cel al cuprinsului (fiind bazat pe un echivoc, pe utilizarea aspectelor neesențiale ale fenomenelor etc.). – Variantă: (învechit) sofísmă (HASDEU, I. V. 59) s. f.

Explica-mi te rog ultima parte ca nu inteleg la ce te referi.

Ignoranta cu privire la ce?

Ma rog,acum cred ca noi vorbim acum despre diferite tipuri de dovezi.Eu ma refer aici la dovezi empirice,obiective,concludente.Nu dovezi care dovedesc ceva vag,care pot fi interpretate dupa bunul plac ,cu ajutorul carora sa ajungem la orice concluzie vrem noi.
Reply With Quote