View Single Post
Vechi 02.09.2016, 13:44:51
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Bre vsovi/trimisule tu faci reclama mascata la sectarii tai ?
Te-au trimis pe aici cu misiune ?
Nu pune nimeni botul la secta ta bah.Cel mult reușești să devii surse de bancuri religioase gen radio Erevan.
I-am mai zis și lui AlinB: ''cine zice ăla e!'' Deci nu ei ci tu ești sectă!...și-ți faci reclamă, ție sau cuiva că altfel nu-mi explic perseverența asta oarbă și nepăsarea cu care propagați și dezinformați și încercați să fixați idei ca Stalin.

Mă, da' tu să nu te superi că-ți zic... bancul ăla de la radio Erevan o să vă îngrozească tocmai pe voi cîndva... cînd o să vă întîlniți cu vreun sfînt și o să-L întrebați plini de distracție și trufie crezînd că ați făcut un bine ''gLumind'' și voi zicînd în bășcălie îngrijorată: ''Oare ce va mai fi și cu sectarii de la NIP că așa am auzit la radio erevan că o să-i mînce focul iadului ca pe toți sectarii?''

Iar el Sfîntul o să vă răspundă spre ''distracția'' voastră: Știți, defapt spre deosebire de alții, NIP nu e sectă ci ăia de acolo sunt străjerii ortodocși ai Cuvîntului care Trîmbițează și deci nu pe ei o să-i mînce focul iadului ci pe alții, nu dăm nume, ca să nu se sperie ''săracii'' mai înainte de vreme.

Atunci tu și alții ca tine după ce o să-ți pierzi brusc toate frunzele de la Copăcel și o să te faci alb ca varul ca AlinB o să zici către Dumnezeu: Doamne Doamne, iartă-mă că n-am știut, adică așa am fost informați de ''ortodoxie'' și de unii mari duhovnici ai neamului. Iar atunci eu păcătosul din dosul șurii o să strig: ''ba știe Doamne că doar eu le-am spus tuturor timp de aproape 10 ani pe forumul nostru ortodox!''

Dar nu-ți fă probleme prea grave că uite Îi cer de pe acuma să te ierte, că măcar tu ai îndrăznit să-mi ții de urît ajutîndu-mă să-I fac reclamă... lui Dumnezeu.

Last edited by vsovi; 02.09.2016 at 13:52:15.
Reply With Quote