Citat:
În prealabil postat de GMihai
Vorbești numai tâmpenii. "Înmulțiți-vă" este o poruncă de la Dumnezeu.
Dacă dumneata ai niscaiva frustrări pentru că ești neîmplinit sexual, nu trebuie să ți le exibi pe aicea sub eticheta mincinoasă de "ortodoxie", și să încerci să le compensezi considerându-te mai sfânt decât cei care respectă porunca Dumnului.
|
Abia acuma m-am prins de ce tu, catolic fiind, latri pe acest forum "observatii ortodoxe", stiind ca in BRC preotii nu pot fi casatoriti, iar oamenii casatoriti nu pot fi preoti, dovedindu-se prin asta ca cele 2 activitati nu se pot combina.
Iisus a zis:
17. Să nu socotiți că am venit să stric Legea sau proorocii; n-am venit să stric, ci să împlinesc.(Mt5,17)
Daca Iisus n-a stricat, ci a implinit, atunci cum tu respecti ”porunca” facand invers? Cum implineste Iisus Legea ramanand fecior, iar tu respecti Legea ”inmultindu-te”?
Astfel tu aici iti inchipui
fara sa constientizezi ca TU implinesti porunca ca orice
credincios de dreapta credinta, nu Iisus. Ca un credincios smerit(care vei fi candva) ar fi bine sa crezi ca Iisus a implinit Legea, nu asa cum citesti tu, ci asa cum a facut EL(nu tu), iar demonstratia este in cartile acelea care ar fi umplut lumea daca ar fi fost scrise.
25. Dar sunt și alte multe lucruri pe care le-a făcut Iisus și care, dacă s-ar fi scris cu de-amănuntul, cred că lumea aceasta n-ar cuprinde cărțile ce s-ar fi scris. Amin.(In21,25)