View Single Post
Vechi 05.09.2016, 16:51:28
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Deci ideea e urmatoarea: daca e sa cred fizicieni sau un papagal oarecare de pe Internet, merg pe mana unui fizician.

Si nu pentru ca "e multi" ci pentru ca orice si oricum ar fi, sunt o alegere mai fericita decat iti inchipui ca ai fi tu.

Asa cum as merge la un doctor si nu la un vraci internaut, oricat de destept s-ar vedea el in oglinda.

Si pentru ca probabil nu pricepi nici acum, ti-o spun si altfel: esti un nimeni.

N-ai nici o autoritate sau un argument sa te faca macar citibil, nu zic credibil.

Chiar daca ai fi o oarecare persoana duhovniceasca - ceea ce nu ai cum sa demonstrezi, mai ales prin apartenenta la o secta derizorie, tot nu ai deveni automat credibil ca si fizician. Sau medic.

Oricat de fistichiu si inspirat ti se pare propriu discurs in ochii tai - nu tine loc de autoritate si credbilitate.

Daca impresionezi cu ceva, este doar pesistenta cu care repeti aceleasi prostii pe care nu le crede nimeni.
Cu ignoranta in materie de aspecte cvasi-elementare de fizica.
Si cam atat.

Impanatul aiurelilor cu sentinte cu pretentii duhovnicesti o fi functionand pentru mintile mai slabe, vezi pe la sate unde aia nu stiu nici pe ce planeta se afla - acolo poate faci furori, dupa vorba: "chiorul miop e rege in tara orbilor".

Oricat ai incerca sa invoci autoritatea sfintilor, sau a Sf. Scripturi, nu esti mai priceput - as zice mai degraba patetic, decat un marunt sectar care se da dreptcredincios si singurul priceput in a talmaci cum trebuie ce au scris altii.

Parerea mea, desigur.

Tu poti in continuare sa te minti singur, dar dupa cum vezi, clientela si roadele lipsesc.

Macar atat si un om integ la minte ar trebui sa-si reconsidere pozitia.

Si binenteles, la tine nu e cazul de aia si suspectez ca ai o oarecare defazare de la realitate, ca sa zic asa.

Last edited by AlinB; 05.09.2016 at 16:57:04.
Reply With Quote