View Single Post
Vechi 28.02.2008, 13:57:00
Saurian Saurian is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.08.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
Citeam undeva ca si Hristos este aproape complet intors de la noi si numai Maica Domnului ii mai tine chipul indreptat spre noi
Eu am citit altceva dintr-o carte pe care mi-a dat-o un ieromonah de la Petru - Voda, o carte care vorbea despre deznadejde care continea cuvinte ale Sf Ioan Iacob Hozevitul. Spunea ceva ca in zilele noastre chiar daca L-ai vedea pe Hristos ca isi intoarce privirea de la tine si nu te numara printre oile Sale, noi nu trebuie sa deznadajduim ci sa ii cerem mila cu perseverenta.
Citisem undeva la un pangar tot despre deznadejde un cuvant al Par Paisie Olaru ( ce m-a facut sa tin mult la acest parinte desi nu ii cunosc scrierile ) in care spunea ceva de genul: "Ce daca nu simti nimic special in prezenta Sf. Moaste? SI mie mi s-a intamplat asa ceva!" sau "zici ca daca ai hulit pe Dumnezeu e hula impotriva Duhului Sfant si nu se mai iarta. Ce daca ai hulit? Nu tu ai hulit ci dracu care te-a indemnat" sau "CUm adica nu Il iubesti pe Dumnezeu? Daca ai venit la manastire arata ca Il iubesti" si alte asemenea vorbind despre cei care din cauza ca nu simt nimic special in prezenta locurilor sfinte cadeau in deznadejde.

Maica DOmnului cu noi!
Reply With Quote