Citat:
În prealabil postat de GMihai
Pamantul e plat, luna si soarele sunt semisferice, Elena Udrea e Ioana d'Ark II, Sf. Evanghelist Luca face fotografii, trambitele apocaliptice, toti oamenii de stiinta sunt mincinosi, stelele sunt cat niste farfurii (sau degetare ?) sfantul Carol al II-lea etc. etc. etc. si voi continuati sa discutati cu el ca si cum ar fi un om normal...
|
Asta susțin dar nu ca prostul sau ca nebunul ci pe DREPT și sunt perfect normal așa că cei ce discută cu mine ca și cum aș fi normal nu greșesc cu nimic.
Tu însă de ce te îndoiești de sănătatea mea mintală? Crezi că te mint sau că cred în filme SF? Cîndva îmi vei da dreptate, dar nu mie ci Adevărului... pînă atunci te sfătuiesc să nu te tulburi prea mult dacă nu poți sau dacă nu vrei să-L cunoști pe Dumnezeul În care crezi fără să pricepi Drepattea Lui.
Deci da, asta susțin: Pămîntul și de jos și cel de deasupra tuturor cerurilor e plat, Soarele și Luna sunt semisferice, din soare curge Lumină luminoasă și căldură iar din Lună curge în direcție inversă noapte întunecoasă și frig și ambele izvoare sunt bune și frumoase iar la eclipsa totală de soare se formează o sferă perfectă. Susțină că Elena Hdrea e un fel de Joanna D'Harc II și că-L iubește pe Dumnezeu care o mîntuie. Susțin că sf. Evanghelist Luca este pictor de icoane și fotograful Raiului avînd la bază profesiunea de medic. Susțin că Toate cele 7 sfinte Trîmbițe Apocaliptice sunt cele pe care le-am amintit și ele au trîmbițat de la Dumnezeu pentru ortodocși și pentru toată lumea și mesajul lor ar trebui învățat și urmat de toți cei ce-L iubesc pe Dumnezeu. Susțin nu că toți oamenii de știință sunt mincinoși ci majoritatea care păcălește și înșeală întreaga omenire băgîndu-se erorile și fabulațiile lor pînă și în mănăstiri și școli creștine sau ortodoxe și în facultăți. Stele sunt copiii Soarelui și Lunii deci sunt mai mici ca soarele și luna și am impresia că sunt așa ca o veioză dublă adică așa ca un cilindru foarte scurt de piatră sau de ghiață din interiorul cărora izvorește și curge lumină sau întuneric și în sus și în jos și toate prin Cuvînt au fost făcute și zidite. Susțin că regele Carol al II-lea a fost un rege luminat și înțelept, credincios și nu desfrînat, drept, pașnic, bun, iubitor, curajos, cult, deci este regele Soare al poporului Român pentru cine înțelege cu dreptate și cu dragoste și cu credință toate faptele lui. Deci nu mă dezic de el cu niciun chip ci îl susțin așa cum îi susțin pe toți cei 4 regi ai României moderne și libere.
Ceea ce susțin sunt vrednice de crezare și le susțin respectînd regulile dialogului spre deosebire de mulți dintre voi deci prin asta dovedesc că eu sunt normal spre deosebire de toți necredincioșii pe care nu-i acuz că ar fi anormali căci nu avem voie să judecăm pe nimeni ci aș dor ei să încerce să aducă argumente cinstite dacă ei cred altceva și să nu mai facă la nesfîrșit atacuri la persoană ca și Stalin sau ca și comuniștii încercînd prin tot felul de tactici murdare să fixeze idei în mințile lor sau ale altora... idei pe care pe ei înșiși îi va închide mai devreme sau mai tîrziu în zona crepusculară, în tunelul oranj sau în șeol căci credința în minciuni e cea mai dureroasă pușcărie... căci pentru ea este în stare omul să-și lepede și să-și rispipească toată sfințenia care vine de sus de la Dumnezeu, răzbunîndu-se fără să se poată opune răului pe care îl face slujind răutății ca un rău al răutății.
Deci așa este, susțin toate cele pe care le-ai amintit și întăresc că le susțin pe Drept fiind conform scripturii și Adevărului!