Citat:
În prealabil postat de AlinB
Cu alte cuvinte ii pui coarne Evei, ca doar sarpele a ispitit pe ea si nu invers, cateva zile mai tarziu esti cavalerul iubirii nepieritoare...
|
Excesul tau de intelepciune te-a impiedicat, ca de obicei, sa intelegi textul meu. Nu ma mira, m-am obisnuit cu rationalizarile tale seci si cu alte uraciuni ale cugetarii.
Citat:
În prealabil postat de AlinB
... un psiholog cu ceva pregatire si o oarecare orientare crestina manifesta entuziasm pentru platforma "educationala" de pervertire a copiilor ...
|
Daca aici te referi la mine, te inseli. Ca de obicei.
In primul rand pentru ca nu sunt un psiholog cu ceva pregatire.
Dar mai ales pentru ca nu manifest entuziasm pentru educatia sexuala. Am spus ca sunt de acord cu ea, am gasit ca e necesara, am precizat si de ce limite/conditii trebuie sa beneficieze ea pentru a fi utila copiilor.
Cat priveste pervertirea copiilor, dimpotriva: eu am sustinut exact contrariul. Tocmai pentru ca lumea preseaza azi puternic asupra copiilor, eu cred ca e nevoie de educatie sexuala. Pentru a-i elibera nu in cuprinsul sexului fara frontiere, ci dincolo de prostia si nebunia adultilor care sunt, deja, pervertiti.
Dar tu pe toate le intelegi sucit, din pricina supremei tale inteligente. N-ai vrea sa mai scazi nitel din ea?... Poate ca vei deveni capabil sa vezi lucrurile si oamenii asa cum sunt, iar nu asa cum iti inchipui din exces de logicism steril si inima-impietrita.