Citat:
În prealabil postat de AlinB
Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
Ceea ce susțin sunt vrednice de crezare
|
Tocmai ca nu sunt si se pare ca esti singurul care nu e capabil sa-si dea seama de asta.
|
Ba sunt! Așa vezi tu că aș fi singurul și te amăgești crezînd că aș fi. Te alinți, te consolezi... primind slavă de la toți oamenii care te aprobă.
Citat:
Si asta nu te plasaza in categoria misticilor neintelesi ci alora de care sunt plini spitalele de specialitate.
|
Acolo sunt mulți neputincioși sau handicapați sau amăgiți și păcăliți și foarte puțini nebuni. Tu nici nebunia nu ai priceput ce înseamnă... și asta pentru că tu crezi că scriptura nu spune Adevărul și dacă nu crezi în ea atunci nu vrei să înveți ce scrie acolo despre omul cel nebun... adică rău... ca să te lepezi de sine însuți și să urmezi Cuvîntului.
Citat:
Ia zii mataluta, cam care e demografia sectei voastre, cati membri noi reusiti sa agatati anual cu pamantul plat, soarele semisferic si textele lu' Verjinica si restul?
|
Nu e sectă și spre tristețea Domnului Iisus-Cuvîntul, mai mulți sunt cei care pleacă dezertînd și neputînd rezista pînă la sfîrșit asalturilor vrăjmașe ce vin din părți cualizîndu-se apoi cu duhul rău al necredinței. Eu abea anul ăsta am fost pentru prima oară la ei așa că nu mă pot lăuda cu lupta cea bună. Iar aici și oriunde doar eu susțin că așa se interpretează Facerea... ei nu susțin nimic decît citesc și cred ce li se spune de la Dumnezeu în Cuvînt. Deci ei n-au nicio teorie, nicio interpretare ci interpretarea cu pămîntul de deasupra tuturor cerurilor și cu mările de deasupra cerurilor care s-au format ca să se arate uscatul numit pămînt și cele cu Soare și Lună semisferice îmi aparține pe deplin și mi-o asum.
Citat:
Aveti pe site -ul secteu mai mult de 10 accesari pe zi? Cu boti cu tot.
|
Nu e un site secteu cum batjocurești și hulești fixîndu-ți idei și adăugîndu-ți păcate ci e site-ul Cuvîntului lui Dumnezeu care este proorocitor și sfînt și Adevărat și perfect în conformitate cu toate scripturile. Însă oamenii neștiind și neîndrăznind să afle și să se lămurească se lasă pe mîna celor ca tine care au socotit Lumina păcat, pe Iisus l-au socotit antihrist, pe adevărata ortodoxie o sectă sau un eres, pe sfinți și pe drepți și pe mucenicii din regimul comunist ca fiind niște nebuni sau sectanți sau prozeliți... și astfel lumea preferă să nu vrea să vadă și iat-o că merge împreună cu tine spre groapă pentru că orb urmînd pe alt orb sigur ajung amîndoi în groapă... fiindcă nu mai sunt orbi așa ca Timeu și Bartimeu sau ca Saul din Tars ajuns sf. Ap. Pavel... nu mai sunt!
Deci dacă chiar sunt 10 -20 de accesări pe zi e mare minune... și e și mare bucurie... dar nu contează numărul căci pentru 10-20 de drepți Dumnezeu s-ar putea să ierte o întreagă țară!
Citat:
P.S. aia care vin pe la sarbatori ca se da mancare si beutura moca, nu-i bagati la socoteala.
|
Eu sunt ortodox de tipul ăla... am fost pentru prima dată la ei în 28 august și ca o sugativă am băut tot vinul și toată apa din fîntîni și am mîncat tototot de am luat și acasă fiind prea sătul pe moment. : ))))