View Single Post
Vechi 07.09.2016, 18:08:53
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Un mort-viu bleumarin ?
Da... exact așa era... cred că tocmai murise Episcopul Hrineanu al Clujului și eu eram în armată la Cîmpina și el mi s-a arătat ca un mort (viu pentru că avea Credință) ca un om oarecare la patul în care stăteam să ațipesc, în armată. Eram foarte păcătos pe vremea aia... deci nu aveam deloc aere de credincios sau de sfințișor sau de mare știutor sau cunoscător ca să mi se arate vreun drac... ca să mă păcălească cu ceva sau ca să mă înșele.

După aia, după mulți ani mi-am dat seama că el murise chiar atunci, în zilele alea și că era în drum spre NIP și că a trecut prin Cîmpina căci eram una din oile sale prea păcătoase, Cîmpina fiind aproape de Pucioasa, peste deal. Dar nu mi-a zis nimic de NIP fiindcă eu habar nu aveam pe atunci de vreo Trîmbiță Apocaliptică ci mi-a zis de altceva, că nu e bine să sintetizez prea ușor Biblia și asta cred pentru că el poate auzise sau vedea în mine că eu am făcut o remarcă în discuția cu colegii de armată că dacă vrei să citești Biblia atunci o poți sintetiza și reduce la iubire. El mi-a spus ceva ce am uitat în sensul că e mult mai mult de atît Biblia și că eu greșesc sintetizînd ignorînd esențialul, de exemplu Dreptatea, Credința, Adevărul, Sfințenia... și Dragostea lui Dumnezeu pentru oameni. Deci avea dreptate. Dar nu avea legătură cu NIP ci eu am făcut legătura... deci practic eu cred că el a fost la NIP sau era în drum spre NIP căci altceva ce să caute el la Cîmpina? N-avea ce să caute căci eu nu eram o oaie chiar așa de importantă pentru el încît să simtă nevoia să mă corecteze, doar participasem la puține slujbe de ale lui și practic nici nu cred că mă cunoștea vreunulo dintre apropiații lui, deci n-avea aproape nicio legătură cu mine ....... dar în drum... simțind, sau văzînd sau știind... a făcut o escală pe la patul unui soldat care tocmai ațipise.

Last edited by vsovi; 07.09.2016 at 18:13:43.
Reply With Quote