View Single Post
Vechi 08.09.2016, 19:14:26
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

(se vede ce a postat mai sus)
Citat:
În prealabil postat de flying Vezi mesajul
..........
Asta-i valabil în general... La mine nu cred că-i valabil... eu doar i-am povestit lui AlinB și lui Gaiță o întîmplare reală din viața mea.

Se potrivește însă zicala asta la mulți, ei nu-și dau seama că-s nebuni adică răi și cred așa ca în textul tău că dacă recunosc că sunt nebuni și că sunt răi atunci gata, au rezolvat-o cu o deducție și cu o mică viclenie. Seamănă cu pocăința sau cu recunoașterea vinei sau a patimii dar e doar o vrăjeală.

Pentru a ieși din orice nebunie și din orice boală ai nevoie de Credință și de dor după Dumnezeu și după Adevăr și după dreptatea Lui și treptat poți să ieși cu viața ta la liman din adîncul mărilor și oceanelor prin Mila lui Dumnezeu.

Deci flayng dragă, de ce ți-ai luat iar aripi de liliac ca să postezi un afiș denigrator la adresa mea? Crezi că l-am mințit pe AlinB? Și dacă tu nu crezi ce am povestit atunci sunt eu nebun pentru necredința ta în întîmplarea destăinuită? Postezi și tu că n-ai ce face și aș v-ați molipsit. Cum sunteți cumprinși de neputință, imediat altu-i de vină și hai să-i dăm în cap. Păi tu ești nebunul (iartă-mă) pentru că te îndoiești de mărturisirea mea și nu vrei să crezi deși e purul adevăr. Exat așa s-a întîmplat prin 92-93. Te miri? Ți se pare imposibil? Nu-ți vine să crezi? De ce crezi că l-aș minți pe AlinB sau pe alții? Ce interes ascuns crezi că am? N-am niciun interes ascuns... i-am destăinuit lui AlinB pentru că el mi-a pus întrebări și i-am răspuns și lui ca și altora de ce e bine să crezi în Adevăr decît în tot felul de minciuni... pentru că Adevărul ne va elibera!

Tu chiar crezi că sunt nebun sau că din răutate i-am povestit lui AlinB? Ce vrei defapt să spui? Hai ai curajul și nu te ascunde în spatele unor postere cu aluzii copilărești... spune ce crezi, ce vrei să spui, spune cu propriile tale cuvinte asumîndu-ți replica respectînd regulile unui dialog frumos între doi sau mai mulți oameni... creștini... care se mai și cred ortodocși pe deasupra!

Te rog deci lasă pancardele și posterele și încearcă să-mi spui ce ți se pare nebunesc sau ce anume vrei să spui cu adevărat.

Last edited by vsovi; 08.09.2016 at 19:29:38.
Reply With Quote