Citat:
În prealabil postat de AlinB
Si eu ti-am zis ca e secta si asta e :)
Si tu ai recunoscut ca e secta, ca nu sunteti sub ascultare decat de fantome albastre care exista doar in imaginatia ta.
|
:)))))) Deci tu crezi că ei fac ascultare de fantome bleumarin care nu există decît în imaginația mea și că eu am recunoscut prin asta că NIP e sectă? Așa ar putea pricepe niște superstițioși foarte simpatici... te miri de așa ceva dar ai dreptate, mulți așa pricep... precum îi ajuți tu. E trist dar așa gLumeț pricepe omul pînă la urmă lăsînd după șopîrlița asta a ta căci oamenilor le place să creadă în noutățile ce vin printre știri la rubrica șopîrlism.
Păi vezi... oricît îți repet că nu e sectă, acuma zici și că cică eu am recunoscut că e sectă, oricît ți-am zis că ei se află în ascultare tu zici acuma că cică eu am recunoscut că ei nu sunt în ascultare și deși ți-am spus că arătarea bleumarin a fost la adresa mea prin 92-93 la Cîmpina cînd nu aveam habar de cele 7 sfinte Trîmbițe Apocaliptice iată că ai făcut tu compilarea și ți-ai pus mintea de ai scos tu o astfel de sinteză total lipsită de sens dar cu rolul de a-ți împlini interesele în ciuda oricărui Adevăr... avînd tu pretenția că ai suprema înțelepciune de a deosebi binele de rău.
Păi de ce nu deosebești minciuna cea rea de minciuna cea bună și adevărul de minciună mai înainte de a-ți fixa idei ție sau altora?
Deci de ce nu vrei să respecți tu atunci cînd emiți teorii sau păreri ADEVĂRUL?
Dacă faci astfel de afirmații complet ridicole și necinstite ele nu pot fi luate decît ca niște gLume ale unui simpatic păcălici... dar pînă la urmă starea de măscărici te va trage la fund căci obijnuit fiind să minți și să te minți o să te lipești atît de mult de minciunile emise și de obiceiul ăsta pătimaș încît crezîndu-te și crezînd în propriile minciuni te vei închide definitv în celula cu zăbrele groase făcute din oțelul tuturor ideilor tale pe care singur ți le-ai fixat ca prostul...
Eu cred că dacă vei încerca să le lepezi cîndva de voie sau de nevoie, te va durea foarte rău... și vei simți cu tristețe vremea în care ai aberat la greu.
Deci îți repet că eu n-am susținut niciodată că NIP e sectă fiindcă nu e sectă ci sunt credincioși ortodoxi după tradiția milenară apostolică românească, n-am susținut niciodată că se află în neascultare ci în Ascultare de Dumnezeu și de Biserica Lui Cerească și Pămâtească, n-am susținut că cineva ascultă de fantome bleumarin din imaginația mea ci că ei ascultă de Cuvîntul lui Dumnezeu plinindu-L și urmîndu-L.
Tu însă, sigur, ești liber să-ți fixezi oricîte idei vrei să ''deduci'' tu cu ''logica'' ta. Eu nu mă supăr căci e mintea ta și nu a mea... e treba ta ce faci cu ea așa cum e treaba tuturor acelora care te cred pe tine sau pe mine... eu răspund de ce scriu și ce afirm eu... și fiecare răspundem de faptele noastre.