Citat:
Īn prealabil postat de crinrin
Multumesc!
Am exagerat cand am afirmat ca acatistul pe care l-ai scris ar fi doar o insiruire de cuvinte goale. Habar n-am eu ce inseamna rugaciunea, cu atat mai mult sa-mi dau seama care sunt scrise in duh si care nu.
Multumesc pentru ca mi-ai explicat mai multe in ultima postare. Te cred.
In seara zilei cand am facut primul comentariu, legat de faptul ca mi s-a parut ciudat ca oricine poate scrie acatiste, am mers intr-o biserica unde se citea un acatist. La un moment dat, un copil m-a intrebat ce acatist se canta. N-am apucat sa-i raspund pentru ca mama lui l-a indemnat - asculta, ca zice! Deci asta e tot ce conteaza - sa ascultam cuvintele acatistelor, pentru ca ele canta imnuri de slava sfintilor! Cat timp spunem - Bucura-te, Sfinte... - nu are ce sa fie gresit!
Simteam ca nu trebuie sa comentez mai mult, dar totusi am facut-o si te rog sa ma ierti!. Acum am inteles ca acatistul tau e ok iar intamplarea cu copilul a fost practic ca sa inteleg ce rol au acatistele. Sa-i slavim pe sfinti!
Inca o data, multumesc!
|
Sa-I multumim lui Dumnezeu pentru toate. Dumnezeu sa ne ierte si sa ne miluiasca pe toti si pentru rugaciunile Sfantului Iuda Tadeu, ruda Domnului. Te-am iertat inainte chiar de a-mi scrie.