View Single Post
Vechi 13.09.2016, 21:58:14
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
In ce te priveste, se pare ca ai o caciula atat de mare incat ar fi imposibil sa nu se aseze nicio musca pe ea... Dar... "Las-oooo, las-o sa zboaaa-re... Si crede-ma, iti face o favoare!..."

Acu', daca esti baiat destept, intelept si calculat, nu vei continua sa ataci, asa cum obisnuiesti sa faci cu absolut oricine. (De altfel tocmai de aceea sustin ca ai caciula mare). Aceasta atitudine rautacioasa a celor ca tine, confirma parerea de mai sus, desi, crede-ma, eu ma raportam la "bisericosii" (stilisti sau nu, nu are relevanta) din viata de zi cu zi...
Si DA, multi dintre cei ce astazi merg nepasatori la discoteca, se vor mantui, in timp ce altii total incredintati ca sunt deja mantuiti, pentru ca (zic ei!) urmeaza scripturile, ajung de cealalta part a staulului. Din cate ma cunosc, nici eu nu fac exceptie de la aceasta regula, la cat sunt de slab, din moment ce am intrat in polemica cu tine!... Poate tu esti mai bun...
Lasa-ma nene cu paradoxurioe astea inventate care tie poate ti se par istete de dragul de a rupe clisee, dar nu sunt.
Nu esti Dumnezeu sa stii care si mai ales cati si de unde se vor mantui.
Daca esti asa incredintat ca discoteca scoate oameni si biserica ii ajuta sa ajunga in Iad, ce Dumnezeu mai cauti pe aici?