Citat:
În prealabil postat de GMihai
Sigur, domnule Ioan, voi avea foarte mult bun simt si voi recunoaste dreptul D-vs. de a va adresa unui coforumist cu epitete gen "cocalar, psihopat, nesimtit si marsav".
Imi cer mii de scuze.
|
Domnule avocat, daca dadeam atata atentie chestiunilor pe care le invocati dvs., desigur ca nu mai scriam nimic sau scriam altfel.
Dar, cu speranta ca nu va mai prefaceti ca nu pricepeti (apropos, chiar nu mai aveti alta aptitudine decat a va preface ca nu pricepeti? chiar asa draga a ajuns sa va fie meseria? - va intreb fara urma de reavointa), atentia mea a fost focalizata pe cu totul alte lucruri. Prioritatea a fost alta, cum de nu pricepeti?
Si nu era loc de tocmeala, cand am scris.
Dar daca tot ati avut grija sa reactualizati cateva dintre epitetele folosite de mine, va atrag atentia ca acestea nu sunt nici faramita din epitetele care fac parte din vocabularul de zi cu zi ale userului Adrian.
Cumva sunteti de azi pe forum si nu-i stiti maiestria in invective? Dar maestrul Adrian e neintrecut in epitete! Cum oare n-ati bagat de seama?
Ce inocenta admirabila aveti voi, userii catolici, cand vine vorba de un amic al vostru! Si cum mai stiti voi sa va intreceti in formulari care de care mai ilusstrissime in timp ce cumpaniti, cu nesfarsita grija, otravurile.... Cum? De unde stiu? Din ilustra dvs. istorie, pe care azi o cunoaste toata lumea. Vreti sa va dau cateva mostre de "diplomatie" marca B.C.?
N-am s-o fac. Noi, ortodocsii, suntem altfel decat voi. In
toate privintele!