View Single Post
Vechi 14.09.2016, 12:39:34
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Faptul ca unul e mare cafegiu si consumator de entertainment modern se poate deduce si fara a sta impreuna cu cineva in aceeasi casa, ba chiar de acolo pana la relatii intime nu mai e mult si pentru acest motiv cati duhovnici ar da binecuvantare traiti voi sub acelasi acoperis inainte de casatorie sa vedeti daca va intelegeti cu menajul ?!

Eu nu cred ca s-ar hazarda multi la asa ceva doar de vreo doua cazuri am auzit, unul era o marturisire, altul era un viitor preot care a luat binecuvantare de la episcop in ultimul an de facultate pt a putea plati chiria cu angajamentul si cercetarea ca respecta canoanele si avand planificata casatoria imediat dupa terminarea facultatii.

Preotul de care vorbesc din cauza tensiunii era chiar sa se desparta de viitoarea sotie si nu cazuse in pacat, doar asa a facut dracul sa ridice nori negri asupra viitoarei familii deci crestinii care fac alegerea asta ori se primejduiesc sa aiba relatii intime, ori sa vina tensiuni mari si destructive asupra relatiei daca nu chiar amandoua situatiile.

Acum familia merge dar nu cred ca nici el nu ar da binecuvantare pt ca viitorii soti sa locuiasca sub acelasi acoperis inainte de casatorie.

A treia chestiune e ca altfel lupta dracul tinerii casatoriti, altfel pe cei necasatoriti care curvesc, pe cei din urma nu-i lupta asa tare decat daca s-ar casatori.

Last edited by Iorest; 14.09.2016 at 12:41:45.
Reply With Quote