View Single Post
Vechi 15.09.2016, 22:46:04
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

Si cu asta sa incercam sa icheiem acest topic! Oricum, cine a fost OM a fost om si atunci, si- indiferent de regimul politic si de functia avuta- si-a facut meseria si datoria fata de tara si popor!

Oricum, istoria va judeca ce a fost bine si ce a fost rau in perioada 1964-1989 in Romania, iar pe oameni- indiferent ca au fost ceferisti, muncitori, tarani, doctori, profesori, militieni, securisti, primi-secretari, ministri, etc, Dumnezeu I va judeca dupa faptele lor si comportamentul lor in societatea, in familie si la locul de munca, si nu dupa regimul politic care a existat atunci!
Poate ca Dumnezeu, la judecata cea din urma, va vedea un lucru bun in fapta unui militian de la ordine si liniste publica, care a impiedicat comiterea unei talharii sau a unui furt!

Nu am vrut sa supar sau sa jignesc pe nimeni pe acest forum, dar cand s-au afirmat lucruri cu care nu sunt si nu voi fi nicioadata de acord, era normal sa raspund!

Probabil unii colegi de forum nu-si vor schimba nicioadata opiniile- si eu la fel- insa chiar daca avem opinii diferite, asta nu inseamna ca trebuie sa ne jignim! Daca am jignit pe cineva imi cer scuze! Insa nu am atacat pe nimeni pe acest forum, si nu o voi face nici de acum incolo, dar imi voi sustine cu tarie opiniile!