Citat:
În prealabil postat de CristianR
Acuma serios: cele ale cezarului au rostul lor; Hristos nu ne-a spus să le refuzăm. Sanitarii unui sistem social sunt de mare folos. Fără ei aerul ar fi irespirabil. Orice creČ™tin are un rost în mediul în care se află Č™i profesează; Č™i e de la Dumnezeu: că e preot, medic, profesor sau... măturător. Toate au rost Č™i Îl aduc pe Dumnezeu mai aproape dacă fiecare îČ™i face treaba cu dragoste de oameni. Iar concret asta înseamnă pentru preot să-i apropie de Dumnezeu pe credincioČ™i, pentru doctor să-i vindece pe bolnavi, pentru profesor să-i înveČ›e pe ignoranČ›i... pentru magistraČ›i să împiedice abuzurile unora faČ›ă de alČ›ii.
|
Dar n-are treaba DNA-ul cu asa ceva.In DNA exista o ramura a sa, care face politie politica.
Iar ce spui aici este frumos pe hartie.Parca ai fi profesor iar eu inginer(adica tu cu teoria eu cu practica).
Iar daca tregem linie, vedem ca DNA-ul face doar un show.Cu ce ajuta pe altii faptul ca ala e la puscarie iar prejudiciul este de NERECUPERAT.Te-ai gandit ?
De ce nu se recupereaza prejudiciul ? Simplu.Pt ca s-a incercat si nu s-a putut, doarece a venit ordin din afara
sa nu se muste mana stapanului care conduce in realitate DNA-ul.
Faptul ca X face parnaie nu incalzeste pe nimeni, mai ales cand PREJUDICIUL nu a fost recuperat.Ca ala sta in puscarie, eu cetatean sunt multummit "ca ala sta in parnaie" iar BANII ,stau in in buzunarul stapanului.Care stapan ?
Ala care l-a pus pe X sa fure pt el, care este acum in parnie, acelasi stapan care da ordine DNA-ului, acelasi stapan
care ti-a distrus industria, acelasi stapan care ti-a priimit cu bratele deschise pe noii spalatori de wc-uri in strainatate, acelasi stapan care apoi arata cu degetul catre spalatorii de wc-uri acuzandu-i ca ei sunt cauza problemelor europei, acelasi stapan care a ars de vii tinerii din colectiv pt a-si pune la guvernare marionetele de 2 bani, acelasi stapan care s-a declarat aliat cu tine in cel de-al doilea razboi mondia si apoi te-a vandut pe un coltz
de hartie altora, precum o carpa lepadata de spalat pe jos, si acelasi stapan care pana in 2018 va desfiinta Romania in 3 sau mai multe provincii.