View Single Post
Vechi 22.09.2016, 16:29:11
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
De exemplu azi pe la ora 12
ai uitat sa-ti iei medicamentele
Cred că iei tu prea multe medicamente și cînd întrerupi tratamentul ți se pare nebunesc că azi pe la ora 12...

Adică, ce ți se pare nebunesc? Păi azi pe la ora 12, defapt era exact 11,54, Soarele și Luna se aflau pe cer cam la aceiași înălțime în direcții diametral opuse și deci se vedeau total și cu toate astea Luna nu era plină ci doar pe jumătate era plină. Acest lucru este practic imposibil căci era evident că ar fi trebuit să fie Lună plină dacă lumina și imaginile ar merge perfect drept.

Ce ți se pare nebunesc... imposibil, absurd sau aberant?

Îți este greu să crezi și dacă nu poți crede că așa a fost cum îți povestesc atunci crezi că eu am nevoie de medicamente?

Păi chiar așa a fost cum ți-am povestit și asta am afirmat că oricine poate să constate că practic e imposibil ca Luna să fie plină doar pe jumătate sau să fie Lună nouă în condițiile în care se vede că e în vizibilitatea directă a Soarelui din momnt ce se află pe direcții diametral opuse.

Dacă nu pricepi atîta atunci tu s-ar putea să ai nevoie de medicamente: rugăciuni, pocăință, tăcere cînd vorbești prostii... ascultare de sfatul cel bun și altele.
Reply With Quote