Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63
Vai ce modest esti tu.
Stii ce e amuzant? Sa te vad pe tine zicand ca ce spui tu este "Adevarul". E ca si cum te-ai uita la un copil tipand ca frunzele sunt albastre, ca dupaia sa zica ca el e cel mai destept din lume.
|
Tu n-ai văzut niciodată frunze albastre, galbene, roșii, ruginii? Tu n-ai văzut Toamna?
N-am zis niciodată că ceea ce spun eu e ''Adevărul'' ci că e Adevărul dar n-am avut pretenția că tot ceea ce spun e adevărul și numai adevărul de parcă din pricina pilelor minunate prin gura mea ar curge numai și numai Adevărul ci la El am ajuns condus de Dumnezeu și împărtășindu-vi-L și vouă iată că vi se pare că mă dau deștept.
Amuzant este să vezi cum vorbesc mereu de ceva atît de simplu ca Pămîntul drept și plat sau ca Soarele și Luna semisferice și toți se iau de mine să mă considere ''modest'' sau ''nebun'' nefiind ei în stare să-și deschidă ochii și să-și lepede teoriile absurde și false în ciuda argumentelor pe care le folosesc atunci cînd susțin și în ciuda Adevărului în care cred și de la care și ei ar trebui să învețe și să creadă.
Eu vorbesc despre Adevăr și voi vorbiți mereu despre mine... nevenindu-vă vouă să credeți că eu nu vorbesc despre mine și despre teoriile mele ci despre Adevăr.