View Single Post
Vechi 23.09.2016, 15:10:03
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Mergea un tip pe autostrada si la un moment dat zice: "Uite, vine un nebun pe contrasens ! Nu, doi nebuni !! Trei, patru, cinci nebuni !!! Doamne, zeci, sute de nebuni merg pe contrasens !!!!"
:)))))))))))

Pare glumă gluma ta... și ''trezire'' pentru ''cazul'' meu... dar în realitate toată gLumea merge pe contra sens și doar eu cu Dumnezeu și cu toți sfinții mergem cu autocarul spre RAI și le arătăm cum e soarele semisferic și luna semisferică și pămîntul plat. Nu ne crede nimeni, toți au altceva de făcut în loc să-și dea seama că Noi avem dreptate... merg ei cu viteză care încotro, toți pe contra sens... mirîndu-se și distrîndu-se de Noi cît suntem de înșelați și de rătăciți.

Cei din lumea lui Gaiță au scos că ar fi gLumă și că se potrivește unora... ca mine... dar din păcate nu e... nu e glumă... căci nici cel ce rîde la urmă nu va rîde mai bine de astfel de gLume atît de triste pentru cei de pe contra sens dar care fiindcă sunt foarte mulți, cam cît toată gLumea, cred ei că cică ei ar merge bine, pe sensul corect.

Aparențele și semnele de circulație pămîntești înșală!

Îți dai seama cam ce va fi atunci cînd o să se afle cine a avut defapt dreptate?
Eu vă plîng de pe acuma căci o să vă amintiți cît de mult și de tare ați susținut în cor că cică eu sunt nebunul!
E un coșmar să-ți dai seama că atît de multă vreme ai fost un... mă abțin! Și că te-ai mai și luptat cu cei ce au spus Adevărul.

Last edited by vsovi; 23.09.2016 at 15:22:47.
Reply With Quote