View Single Post
Vechi 29.02.2008, 11:08:08
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

shi sa avem grija, ashea ar trebui, ca dupa lupta asta, am impresia, de pecetluire shi de timiteri de inaintemergatori, dupa razboiul asta spre distrugere se va inscauna antihristmul prin unirea ortodocsilor shi evreilor shi poate shi a altora shi punerea deaspupra a lui antihrist care se va autoinscauna cu participarea Patriarhului deci cu participarea ortodocsiei, shi le va da bunastare antihristmul shi libertate mincinoasa ca va fi la inceput bland shi bun shi se va ocupa shi de refacerea bisericilor superbe shi splendide cu jertfe singeroase renovate la fatzadele interioare shi exterioare shi aurite la clopotnitze shi la boltzile interioare ca vor striga totzi dupa razboi ca vrem pace shi pace le va da ca sa-i pazeasca pe oameni shi sa le fie bine, shi poate uniunea sub rushi, sau sub papa shi UE sau a evreilor sau chiar in Romania ceva unini globaliste sau de salvarea pamantului shi a vietzii deci se va autointrona ceva sau... cine poate shti de ce viclenii sunt in stare, ca la inceput ne da buletine, ne inseamna shi apoi ne tzine in iad shi obligatzi shi naivi fiind cu totzii shi entuziashti in a ramane inchinatzi la satana shi fiara atat in viatza asta cat shi dupa moarte... ???:(:( ca nu vom cunoashte cui am slujit shi ce cafele am baut shi la ce caramizi am lucrat... :(:(??????
Reply With Quote