View Single Post
Vechi 28.09.2016, 14:27:29
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Înseamnă că ai o credință extrem de dreaptă, după vsovi. Ești aproape un sfânt.
Păi da, după proprietățile anafurei păstrate în buzunar timp de 2 ani e aproape un sfînt... sfîntul Copăcel. :)

Tu-l ironizezi dar dacă nu minte, și nu cred că minte, înseamnă că se află în Dreapta Credință... adică înseamnă că se străduie să nu păcătuiască. Asta însă nu înseamnă că tot ce spune el e valabil ci e clar că îndrugă multe prostii, vezi exemplul de mai sus, deci nu e infailibil, dar sigur se află pe Calea cea bună spre darul nepăcătuirii.

Deci eu îl cred... dar nu fără discernămînt... sau nu-ți amintești cum mă trimite el mereu la toți doctorii gLumii?... deși sunt perfect sănătos. Chiar doctorița de la medicina muncii s-a mirat că sunt mai sănătos ca anul trecut încît toate analizele (inclusiv cele psihologice și de plămîni) îmi sunt mai bune! Niciun parametru nu a ieșit din domeniul de valori normale.

Dar AlinB are dreptate, degeaba sunt sănătos dacă pe dinăuntru sunt putred și găunos... de la păcate că mi se mucegăiește și mi se pietrifică și mi se sfarmă anafura cît de amară îmi devine. Prin pocăință își revine uneori! Doar Mila Domnului ne scapă!

Last edited by vsovi; 28.09.2016 at 14:36:36.
Reply With Quote