View Single Post
Vechi 28.09.2016, 17:13:35
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de crincrin Vezi mesajul
Si ziceai ca te-ai spovedit. Fie, daca preferi sa minti si sa te minti...
Sigur că ziceam și mai zic și nu mințeam așa cum defapt minți tu fără nicio problemă din același minteres al necredinței care se pretinde Credință.

De ce crezi tu că dacă tu nu crezi în ce cred eu atunci eu te mint că m-aș fi mărturisit cînd defapt nu m-am mărturisit?

Tu crezi că știi că preoții din BOR m-ar pune și ei așa ca tine să mă lepăd de cele 7 sfinte trîmbițe Apocaliptice?

Păi de ce tu chiar crezi că toți preoții din BOR nu mai au HARul care să le spună ceea ce e drept și ceea ce e nedrept cînd își permit să sfătuiască credincioșii? Crezi că și-au pierdut frica de Dumnezeu? Păi ei răspund de mîntuirea fiecăruia așa că nu-și pot permite să mintă în Taina Spovedaniei îndemnîndu-te să te lepezi de Dumnezeu. Unii preferă să se rezume la păcatele cu care crezi că ai păcătuit Domnului și nu se transformă în neoinchiziția ''ortodoxă'' ! Deci iată că presupunerile tale nu sunt valabile și logica ta e greșită! Așa că nu eu mint ci tu dus de ea!

Deci de ce crezi tu că necredința ta e atît de dreaptă încît iată că ești în stare să susții pentru ea că eu te mint?

Păi la spovedanie să spun păcatele și nu te duci acolo să zici:

''Doamne te rog să mă ierți că iar cred în Tine și în Cuvîntul lui Dumnezeu'' ci acolo te duci să spui: ''Iartă-mă Doamne că de la ultima spovedanie iar am păcătuit... cu gîndul, cu fapta, cu simțurile, cu vorba, cu pofta, cu sentimentele, iar m-am uitat la filme sexy, iar am poftit cu perversiuni fetele pe stradă, iar am lepădat autocenzura, rugăciunile și privegherile, iar înjur și vorbesc murdar, iar spun bancuri porcoase, iar profit de părinți și de omul sărac, iar mitui și primesc mită ca să calc canoanele și rînduielile, iar fac răul fără măsură mîncînd și bînd cu nemiluita și dorm pînă la 12 și urăsc să lucrez pentru pîinea cea de toate zilele...

Deci de ce vreți voi să se apuce credincioșii să se spovedească pe sfinvers?

Aveți interese ecumeniste sau antiecumeniste sau ascultați de serv-viciile acoperite înfiltrate care vă dau ordin?

Lămuriți-vă deci dacă sunteți în Credință cercetînd ce gust capătă anafora din dotare, din posesia voastră! Poate simțind gustul amar o să pricepeți că Harul nu ridică mărturie mincinoasă împotriva aprapelui Său!

Last edited by vsovi; 28.09.2016 at 17:19:45.
Reply With Quote