Eu cred ca nu am fost inteles pe deplin, piata se regleaza dupa consumatori din ce vad feminismul e finantat de femei bogate si cu cat vor fi femeile mai bogate si influente viziunea lor se va rasfrange si asupra asezarii sociale.
Nu doar ca feministele nu pot sa creasca barbatii de care au nevoie urmatoarele generatii de femei ci mai gasesc si o placere din a distruge familia traditionala, in frustrarea lor, de aceea in zone unde e la cote alarmante feminismul apar institutii abuzive de tip barnevernett, comertul cu mame purtatoare in care femei mai sarace sunt folosite ca niste fatatoare si pseudocasatoriile gay.
Se pare ca modernismul a inventat o fudulie inclusiv din a mima maternitatea, in care daca n-ai copii macar sa-i furi pe ai altuia ca sa pozezi in icoana inocentei materne si sa dai peste nas ca se pot creste copii si in alt model.
E o lupta colosala pentru daramarea patriarhatului si nu doar familia e amenintata, ci si monopolul ortodoxiei pe preotia patriarhala si Avatonul din Sfantul Munte.
Ce spune Cristian R sunt cateva victorii de etapa nu malaxorul care vine.
Cat timp se incurajeaza frivolitatea, jocurile de bar si vad tot felul de femei care spun ca nu pot fi toata viata femeia unui singur barbat ba mai invata si public asta si corup chiar femeile cuminti din grupul lor sa se aventureze in jocuri sexuale cu alti parteneri chiar nu mai vad cum sa se imbunatateasca lucrurile.
Cat timp vad cum femeia bea pana adoarme in propria voma, se impunge cu tot felul de belciuge, injura ca barbatul birjar si se preocupa cu literatura de vampirism, proiectii astrale si altele chiar nu vad luminita de la capatul tunelului, mai are rost sa spun ca am avut astfel de colege si una care vomita prin baie de la sarcina si se certa cu partenerul ocazional pentru bani de avort la varsta de 13 ani.
Cat timp femeia cu batic si credincioasa e demonizata ca inadaptata si incuiata de feministe pentru a o frustra sa treaca de partea lor e limpede ca tinta e retrasarea relatiilor sociale.
Eu cred ca multi vin de la sat care e inca un mediu curat, ferice de ei, frate unii ne-am nascut in oras si-n orase mari unde se amesteca toate invataturile si smintelile zilei, nu in orase miniaturi in care e riscul sa mori neinsurat ca nu ai cu cine, unii am crescut fiind martori la tot felul de anomalii pentru ca omului i s-a urat cu binele in general si crede ca-L poate fenta pe Dumnezeu.
Ce nu pot constata unii e ca femeia mai mult ca niciodata are in ea cruzime, fata de barbat, fata de propriul copil pe care-l omoara in pantec si treaba se va amplifica pe masura ce trec ani, inca la noi Biserica mai tine in frau si educa si slava Domnului ca este asa, dar se gasesc oameni care cred ca pot fi si crestini si restructura in acelasi timp familia patriarhala.
Cati sfinti ati vazut sa iasa din case unde femeia se razboia cu rolul barbatului ?
Si problema nu e doar abuzul barbatului, ci faptul ca inclusiv o femeie care creste intr-o familie normala dar cu parinti care nu au avut functii ci venituri apropriate de minimul pe economie aspira la haine scumpe si lux si alege sa se prostitueze doar pentru un nivel de trai ceva mai ridicat.
Sau femei care considera ca sunt trase in jos de un om care castiga 20 de milioane si care spun ca ele n-o sa stea toata viata cu cineva care le trage in jos si divorteaza desi omului respectiv i s-au redus veniturile de catre stat si trecea printr-o perioada grea.
Sau chiar mamici intelectuale foste profesoare, care dupa divort se reprofileaza pe prostitutie ba se mai si lauda ca nu-i lipseste copilului nimic si merge in excursii, fara sa-si dea seama ca da din maini pacatoase si ca va fi judecata de copil cand va constientiza.