Citat:
În prealabil postat de AlinB
Ce vrei, orice padure mai are si uscaturi.
|
Erau și sunt preoți plini de Har și înțelepciune, preoți din BOR care se află în strînsă cooperare de Credință cu arhiereii și episcopii locului. Deci departe de de a fi niște uscături așa cum îți permiți să zici... orice făcînd mereu în ciuda.... mîntuirii tale.
Citat:
Si doar 6 preoti in mai bine de jumatate de secol la asa secta apocaliptica?
|
Era vorba de preoții mei din BOR la care m-am și mărturisit.
NIP nu e sectă ci e ultima Trîmbiță Apocaliptică din cele 7 pentru că 6 deja și-au încheiat Trîmbițarea și au trecut la Cer de unde lucrează mai departe pentru Dumnezeu așa cum au mărturisit atunci cînd au fost între noi spunînd că ''mai mult ne vor ajuta după marea trecere a lor în veșnicie''.
Citat:
Membri de toti cati ati facut in timpul asta? 3-4 duzini macar?
|
Membrii unde anume? Păi eu ți-am spus de preoții din BOR la care m-am spovedit în ultimii 25 de ani.
De NIP n-am aflat decît de vreo 7 ani și anul ăsta în 28 august 2016 am fost pentru prima dată la ei în Grădina Întîlnirii la o sfîntă procesiune... dar cu sufletul sunt împreună cu ei de cînd am început să cred că cele 7 sfinte Trîmbițe Apocaliptice sunt de la Dumnezeu și nu de la oameni sau din alte părți, fiind întărit în Credința asta bună și în Har mereu de Dumnezeu. Poporul Domnului de acolo am impresia că e format din doar cîțiva preoți... cel puțin 3. Nu știu exact cîți preoți și cîți mireni sunt în poporul lui Dumnezeu din NIP.
Citat:
Sunteti de rasul plansul
|
Păi dacă nu pricepi nimic din ce-ți spun și dacă mă faci să-ți repet de sute de ori... nu știu cine se face mereu de cacao... închipuindu-și că rîsul îl face automat să aibă dreptate. Rîsul fără temei e bolnăvicios și viclean. Te surpă fără să-ți dai seama.
Tu ai impresia că eu mă fac de rușine sau că sunt penibil pentru ceea ce cred doar pentru că tu nu poți crede sau pentru că nu vrei crezînd că eu n-am dreptate sau că cred în minciuni ca prostul? Dragul meu... credința mea se bazează pe purul Adevăr... deci sigur nu am de ce să-mi fie rușine să o mărturisesc oricui. Nu sunt nici penibil, nici nebun de legat și nici fariseu sau cretin pentru asta ci sunt un veritabil mirean creștin ortodox din BOR care fac parte și din poporul lui Dumnezeu din NIP dar și din poporul Lui Dumnezeu pe care și L-a agonisit de la începutul Creației... de acum mai bine de 7500 de ani.
Un singur popor sfânt, un singur Dumnezeu, o singură Dreaptă Credință întru Adevăr!
Ce crezi că ne pasă nouă de ecumenisme și de antiecumenisme și de tot felul de lupte politice intestine între serv-vicii? Nu ne pasă fiindcă ambele tabere judecă pripit și pe nedrept și-și formează neoinchiziția ''ortodoxă'' pe care o folosesc doar ca să-și țină de puterea pilelor și privilegiilor, a luxului și a umilirii credincioșilor păcălindu-i ca pe fraieri să lupte de o parte sau de alta pentru realizarea ''păcii''... adică fac ei pace cu păcatul din ei pilind pilele și propagînd că defapt păcatul nu e păcat ci e virtute.
Nu vă tot amăgiți, răutatea, păcatul, minciuna și bîrfa denigratoare și umilitoare nu poate fi niciodată o Dreaptă Credință ci o bîrnă în ochiul celui ce se crede mare apărător al ''ortodoxiei''.
Ortodoxia se apără de păcat și de mîndrie căci prin ele răutatea se face stăpînă peste credincios mărturisind o viață trăită în minciună și calomnie!
E simplu: încercați așa ca mine sau ca alții mai mari să vă cenzurați și să nu mai păcătuiți peste măsură, deloc dacă s-ar putea! Pentru că acolo unde nu locuiește păcatul acolo locuiește Dumnezeu!