View Single Post
Vechi 29.09.2016, 19:13:59
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Sectarel, daca 2-3 iti spun ca esti beat, mai bine du-te si te culca iar cand te trezesti, sa mergi la dezintoxicare.
Tu faci mereu în ciuda cuiva distrîndu-te și nepricepînd că defapt faci în ciuda mîntuirii tale. Nu sunt sectar și nici beat... iar cei doi trei cu care ești pe o minte sunt molipsiți de dorința ta de a fixa idei... Și ce-ți mai place să crezi în ideile pe care ți le-ai fixat. Asta e adevărata beție de sine de care e foarte greu să te lecuiești. Uneori nu trece nici dacă mergi să te culci... pentru că iată că mereu o iei de la capăt.

Citat:
Sa urli "Inchizitieeee" nu-ti rezolva problema, oamenii nu-ti vor raul, da' stii cum e, betia da si paranoia.
Păi nu eu am probleme așa că inchizițiile vechi sau noi nu pe mine mă sperie sau mă afectează ci pe cei ce le pun în aplicare din dreptul lui Dumnezeu în ciuda Domnului Hristos care spune: ''Nu am venit să judec sau să lovesc cu toiagul ci să caut oaia cea pierdută. ''

Cel care nu-ți vrea răul sunt eu spre deosebire de tine care te dărîmi nonstop avînd impresia că ești cool, defapt nu eu ci mai mult Dumnezeu îți vrea binele.

Nu urlu fiindcă n-am de ce, n-am probleme și nemulțumiri ci chiar n-am judecat nici măcar inchiziția de pe vremuri pentru că avea dreptate să susțină că pămîntul nu e sferic și nici planetă și că nu se rotește în jurul soarelui deci cu inchițițiile n-am vreo problemă și nu le condamn dar dacă tot am intrat pe firul ăsta de discuție încerc să vă feresc pe voi de deraiere și de tot felul de derapaje care vă ispitesc să folosiți un limbaj șocant și trivial cu care încercați să șocați avînd iluzia că apărați ortodoxia.

Dacă chiar aș fi rău sau frustrat sau răzbunător v-aș lăsa sau v-aș ''ajuta'' să vă toooot duceți la vale pînă la fundul rîpei.
Citat:
Ba exact pentru asta ai si fost banat ultima data, sau era penultima? Ca s-a intamplat de atatea ori ca cine sa le mai tina sirul :))
Am fost banat complet aiurea și pe nedrept în urma campaniei tale de denigrare și de calomnie și la cererile tale de pe pozițiile absurde că eu aș fi troll sau că aș urmări denigrarea sau batjocurirea ortodoxiei sau că-s sectant sau tot felul de alte idei fixate ieșite din ''logica'' aia a ta cu care inchiziția aia exclusivistă a voastră își dădea seama fără să citească ce scriu, decît primul rînd, ce anume aș urmări eu de fapt, ce interese rele și ascunse aș avea eu. Și iată că tot tu vorbești de fantezii, închipuieli, beții sau altele cînd pur și simplu ai cerut bannarea mea și distrugerea singurului fir de discuție creat deși nu erai în stare să citești decît un rînd așa cum mărturiseai mereu. Păi aberație mai mare oare e posibilă? Deci n-avea legătură cu sf. Verginica sau de cît de mare sau de mică sfîntă o consider eu. Altă dată am fost bannat de admin pentru că am apărat respectarea constituției și interpretarea ei corectă după ce a închis un fir de opinii politice și poate a crezut adminul că deschizînd imediat după aia un fir despre Cosntituție fac iar politică în campanie electorală deși ca mirean aveam tot dreptul să am și idei politice. Iar altădată m-a bannat total nedrept ștergîndu-mi multe postări pentru că la postul negru subliniam păcatele cu care trebuie să te lupți. Probabil limbajul folosit de mine era prea murdar din pricina scoaterii la lumină a păcatelor josnice cu care avem de luptat. Deci și acuma și oricînd susțin că de fiecare dată am fost bannat pe nedrept și că sigur eu am avut și am dreptate dar nu vreau să mă laud cu asta sau să mă cert cu cineva așa că am iertat și adminul și pe voi cei care l-ați asmuțit împotriva mea. Eu totuși mă mir cum de v-a crezut pe voi în loc să se lămurească temeinic cine deraiază de la subiect și derapează în păpuriș și bate cîmpii fixînd idei și abea apoi să ia o decizie.

Citat:
Norocul tau ca topicul unde te-ai dat in stamba a fost sters de admin (ceva cu ateismul) dar daca il gasesc salvat pe undeva il postez sa vada toata lumea ce mincinos esti.
Era vorba de Lupta cea bună, la ăla cu ateismul am avut puține postări și nu cred că l-a șters ci l-a închis doar.

Cum adică norocul meu? Păi mie mi-au fost șterse pe nedrept zeci de postări foarte lungi și foarte frumoase și bune și drepte și adevărate prin care nu m-am dat în stambă ci prin care am vrut să vă insuflu și vouă lupta cea bună pe care ca și ortodocși o avem de dus... deci nu am vrut să dispară ce am postat pe unicul subiect deschis de mine și nu mă bucur că au fust șterse postările mele de parcă aș vrea să ascund ceva sau pentru că mă rușinez de ceva din ce am scris... deci aș dori primul republicarea lor dacă s-ar găsi. Și acolo dacă ai pricepe corect ce am scris ai vedea că nu m-am dat în stambă și că nu eu sunt mincinos și ascund minciunile cum bagi tu vrăjeala ci ar vedea oricine cît de ușor ai reușit să molipsești și pe alții și adminul cu diversiunile tale ieșite din lenea ta genială care se pretinde a fi cool pentru că face în ciudă, în ciuda... propriei tale mîntuiri și a grijii pentru ea.

Eu de drag ți-am tot repetat că aluneci pentru că mi-e milă de tine văzînd cum aluneci mereu în aceleași nisipuri mișcătoare care se află acolo jos, pe fundul rîpei pe a căror pante te încăpățînezi să aluneci... crezînd că poți mereu să-ți permiți... așa ca un tînăr pilos răsfățat și de bani gata... așa ca un tînăr risipitor.

Last edited by vsovi; 29.09.2016 at 19:40:58.
Reply With Quote